Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kort efter at Lasse Skjønning Andersen denne sommer lukkede sin flerårige Grød-bod i madmarkedet Aarhus Central Food Market, er et nyt grødkoncept åbnet samme sted.
Konceptet hedder "Ske og Skål" og har ifølge Lasse Skjønning Andersen en slående lighed med Grød.
”Umiddelbart ligner det jo meget vores koncept og mad. Og jeg er overrasket over, at de (Aarhus Central Food Market, red.) slet ikke har orienteret os eller gået i dialog med os om det. Min største bekymring er, at folk går hen til vores tidligere bod og stadig tror, det er en Grød-bod,” siger han til Finans.
Lasse Skjønning Andersen understreger dog, at han ikke vil puste sagen op, og selvom det ”vender lidt i maven” på ham ved tanken om det nye koncept i hans gamle lokaler, vil han bruge det positivt fremadrettet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024