Det hollandske cafékoncept, Kaldi, kommer til Danmark med sin første åbning på Zleep Hotel Copenhagen City i København. Caféen har slået dørene og afholder Grand Opening fredag den 17. august på Istedgade 11 på Vesterbro. Kaldi erstatter hotellets nuværende morgenmadsrestaurant, hvor hotellets gæster i stedet vil få mulighed for selv at blande en morgenmadspakke med lækre produkter fra Kaldi.

”Kaldi vil gerne introducere Danmark til en spændende verden af specialudvalgt kaffe. Muligheden for at opleve de seneste bryggemetoder og finde den smag, som passer bedst til din personlighed. Dét er præcis, hvad Kaldi serverer; kaffe med karakter”, siger Hans Tietema, CEO og grundlægger af Kaldi.

Kaldi åbner i forlængelse af Zleep Hotel Copenhagen City på Vesterbro, hvor der er åbnet op med egen indgang direkte fra Istedgade, mens hotellets indgang er rundt om hjørnet på Helgolandsgade.

”Vi har længe været på udkig efter et passende koncept til vores café på Zleep Hotel Copenhagen City. Vi oplevede Kaldi som et spændende og passende cafékoncept for beliggenheden på Vesterbro og som en trendy tilføjelse til vores nyrenoverede hotel”, fortæller Peter Haaber, CEO og stifter af Zleep Hotels.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne