Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tilfredsheden med et regionalt projekt for at tiltrække erhvervsturister har været så stor, at politikerne i Herning Kommune ønsker at fortsætte indsatsen. På det seneste møde i Økonomi- og Erhvervsudvalget blev det godkendt at afsætte yderligere tre millioner kroner til projektet, så det kan fortsætte frem til 2020. Det er dog en betingelse, at Region Midtjylland også ønsker at skyde yderligere tre millioner kroner ind. Det skriver AltOmHerning.dk.

Herning Kommune har været i tæt samarbejde med Aarhus Kommune, som også bidrager økonomisk. Tanken er, at de to kommuner kan inspirere og hjælpe hinanden til at udvikle og markedsføre hver deres kongresser og messer.

Det sker gennem faste styregruppemøder, hvor også MCH og Visit Herning er med. Fra Visit Herning forklarer direktør Søren Juul Baunsgaard, hvorfor det giver god mening at samarbejde med Aarhus.

”Vi er ikke i en klassisk konkurrencesituation, fordi vi er gode til messer, og Aarhus er gode til internationale kongresser. Til gengæld er der en række fællestræk og metoder, hvor vi godt kan lære af hinanden, blandt andet omkring, hvordan man tiltrækker forretning og skaber sammenhæng mellem byen og begivenheden”, nævner Søren Juul Baunsgaard.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind