Indberetning af virksomhedens samlede lønsum for seneste år, skal gøres af alle medlemsvirksomheder hvert år i januar. I 2020 er fristen den 27. januar. Det er nemt, og foregår via vores hjemmeside www.horesta.dk/lonsum. Udfyld felte...
Information i forbindelse med lønsumsindberetningen

Login: Det er ikke nødvendigt at logge ind på vores hjemmeside for at indberette lønsum. Du skal blot bruge linket i denne mail for at få adgang.

Angiv den fulde årlige lønsum for kalenderåret i skemaet på hjemmesiden.

Kvittering: Du modtager en mail med de indberettede oplysninger.

Du kan først indberette, når alle lønninger for 2019 er registreret. Indberetningen skal dog være sendt til HORESTA senest den 27. januar 2020.

Flere forretningssteder: Såfremt medlemskabet omfatter mere end et forretningssted, udfyldes samlet lønsum for alle forretningssteder. Dette betyder altså, at du kun skal udfylde formularen en enkelt gang.

Vedhæft kopi af SKAT’s “Sumoplysninger for virksomhed” fra e-indkomst hjemmeside som dokumentation. Du skal foretage et skærmprint eller gemme siden med sumoplysningerne som en PDF-fil. Vedhæftning foregår via uploadknap på hjemmesiden. HORESTAs vedtægter kræver dokumentation for lønsummen.

VIGTIGT: Du må IKKE vælge “Bestil som fil” på e-indkomst hjemmeside, da vi ikke kan se de korrekte tal i det resultat, den fil indeholder.

Vil du hellere udfylde formularen på papir kan du downloade formularen på hjemmesiden, udfylde den i hånden og sende den samt dokumentationen fra SKAT til os med brev. Vi skal senest have modtaget brevet den 27. januar 2020.

Har du brug for vejledning undervejs – f.eks. til hvordan du henter sumoplysninger hos SKAT – kan du downloade vejledningen her på siden.

Bliv medlem af HORESTA og få adgang til endnu mere relevant indhold og flere fordele

Har du
brug for hjælp?

Herunder kan du downloade en vejledning til hvordan du henter sumoplysninger hos SKAT.

Download vejledning som PDF

 

VIL DU DOWNLOADE FORMULAR SOM PDF?

Herunder kan du downloade formularen som PDF. Hvis du ønsker at udfylde formularen på papir, beder vi dig udfylde den i hånden, og sende den samt dokumentationen fra SKAT til os med brev. Vi skal senest have modtaget brevet den 27. januar 2020.

Download formular som PDF

Bliv medlem af HORESTA og få adgang til endnu mere relevant indhold og flere fordele

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne