Når HORESTA Årsdag 2019 slår dørene op, lyset sænker sig og programmet bliver skudt i gang, kan deltagerne se frem til at lade sig inspirere af danske og udenlandske talere, der står klar til at tale bæredygtige trends, innovation og ikke mindst forbrugernes forventninger.

Tilmeld dig her.

Vi har inviteret den energiske key note speaker Dietmar Dahmen, som vil fortælle om fremtidens gæster. For virksomhederne er der nemlig et hav af muligheder, men det kræver strategi og handling at få succes. Dietmar Dahmen vil bygge bro mellem trends, ansvarlig drift og bundlinje.

(artiklen fortsætter under videoen)


Om Årsdagen

Hotel-, restaurant og turisterhvervet er et af Danmarks vigtigste væksterhverv – men hvordan bliver vi også verdens mest bæredygtige turistdestination?  Vi skal som branche tage ansvar for at gøre en positiv forskel. Det kræver vilje, viden og nytænkning!

På HORESTA Årsdag 2019 torsdag den 14. november kl. 9.00 til 16.00 i Tivoli Congress Center, stiller vi skarpt på nye veje til styrket forretning, hvor FN’s Verdensmål går hånd i hånd med bedre service, innovative gæsteoplevelser og øget bundlinje.

Det er med stor fornøjelse du inviteres med på rejsen - så tag en dag ud og lad dig udfordre og inspirere af topledere & keynote speakers fra ind- og udland, netværk med kollegaerne i branchen og deltag i Årsdagen ’Creating SusDANEable Change’.

Årets branchefest

Vi runder som altid årsdagen af med et brag af en branchefest. Nyd en fantastisk middag, underholdning, live musik og dans. Tag ledergruppen, din kollega eller måske en samarbejdspartner med til en festlig aften, som begynder med musik & velkomstdrink kl. 18.30.

Tilmeld dig her.

Vi glæder os til at se dig til en forrygende dag og en festlig aften!

Har du fået læst?

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne