Har du meldt dig til HORESTA Årsdag 2019 den 14. november i Tivoli Congress Center? Vi glæder os til at se 700 direktører og beslutningstagere til en dag proppet med inspiration og talere, der viser vejen til at få succes med ’Creating SusDANEable Change’.

Meld dig til her.

Blandt talerne er koncernchef i SAS, Rickard Gustafson. Han mener, at bæredygtighed har udviklet sig til at være afgørende for virksomhedens og flybranchens eksistens, og SAS arbejder aktivt med at blive mere ansvarlige.

Rickard Gustafson er ikke i tvivl om, at flyrejser skaber værdi og muliggør kontakt mellem mennesker, der ellers aldrig var mødtes. Skal det fortsætte, så må flybranchen blive mere bæredygtig, og på HORESTA Årsdag vil han fortælle, hvordan virksomheden vil bidrage til at nå dette mål.

(artiklen fortsætter under videoen)

Årets branchefest

Igen i år runder vi dagen af med årets branchefest. Vi glæder os til at se dig – gerne med danseskoene på - så husk at melde dig til!

Pris for branchefest inkl. velkomstdrink, middag, vine, underholdning og live musik: 850 kr./pr. kuvert ekskl. moms.

Vi glæder os meget til at byde til en spændende dag og festlig aften!

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne