Når hotelkæden InterContinental Hotels Group hver dag reder senge på 855.000 værelser verden over, er kæden meget bevidste om, hvordan de sikrer den mest ansvarlige og bæredygtige drift. I spidsen for dette arbejde står Catherine Dolton, Vice President Global Corporate Responsibility hos InterContinental Hotels Group.

På HORESTA Årsdag torsdag den 14. november kl. 9.00 til 16.00 i Tivoli Congress Center vil hun give indsigt i virksomhedens initiativer på den grønne dagsorden og give sit syn på, hvor bæredygtighed bevæger sig hen i vores erhverv.

Tilmeld dig Årsdagen her.

Se en video med Catherine Dolton her.

Om Årsdagen

HORESTA Årsdag 2019 stiller skarpt på nye veje til styrket forretning, hvor FN’s Verdensmål går hånd i hånd med bedre service, innovative gæsteoplevelser og øget bundlinje.

Det er med stor fornøjelse du inviteres med på rejsen - så tag en dag ud og lad dig udfordre og inspirere af topledere & keynote speakers fra ind- og udland, netværk med kollegaerne i branchen og deltag i Årsdagen ’Creating SusDANEable Change’.

Årets branchefest

Vi runder som altid årsdagen af med et brag af en branchefest. Nyd en fantastisk middag, underholdning, live musik og dans. Tag ledergruppen, din kollega eller måske en samarbejdspartner med til en festlig aften, som begynder med musik & velkomstdrink kl. 18.30.

Vi glæder os til at se dig til en forrygende dag og en festlig aften!

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne