Før der tages hul på programmet af talere til HORESTA Årsdag den 14. november, slår vi dørene op til en fantastisk Community Pavilion, hvor leverandører og samarbejdspartnere til erhvervet står på spring for at inspirere og underholde. Når du ikke hele vejen rundt inden programmet starter, kan det selvfølgelig også nås i både pauserne, eller efter lyset slukkes i salen.

Men faktisk kan du tyvstarte på oplevelsesuniverset allerede nu. MK Illumination har lavet lysinstallationer over hele verden, og sender I et billede af jeres virksomhed giver de et gratis bud på, hvordan jeres bygninger vil se ud i den vildeste juleudsmykning. Send billedet af jeres virksomhed til Helle Lund Storm på Storm@horesta.dk.

På dagen vil der være masser af fest, mad og drikke, når I udforsker de mange boder. Ved boden for vores nye brandingkampagne ’Hospitality Career” kan du se en række af branchens største talenter sable champagne og åbne østers. Og selvfølgelig er der smagsprøver på begge dele.

Bæredygtighed skinner også igennem hos udstillerne. Conscious Convenience står blandt andet klar til at måle jeres virksomheds klimascore, hvis I udfylder dette skema. Kom forbi standen og hør, hvordan du kan benytte klimascoren til at skabe vækst for din forretning.

Og så må du ikke glemme at besøge vores grønne photo booth og få et minde med fra dagen.

Du kan se alle sponsorerne og læse mere om dagen på www.horesta-aarsdag.dk.

Har du stadig ikke tilmeldt dig årsdag og branchefest, er det ved at være sidste chance, da der snart lukkes for tilmeldinger. Tilmeld dig her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Gods henter gæsterne gratis

I 2012 besluttede godsejer Birgitte Dinesen og godsforvalter Olav Ditlevsen at påbegynde en langsigtet strategi for et mere bæredygtigt gods omfattende landbrug og hotelvirksomhed. Step 1 blev at bygge 6 stk. 3 megawatt vindmøller i 2012, hvilket allerede dengang gjorde CO2-regnskabet positivt. Godsets vindmøller producerer hvert år ca. 50.000.000 kW, hvilket er 100 gange så meget som eget forbrug. Som en del af helhedsplanen indgik et allerede etableret halmfyr, som opvarmer alle godsets bygninger med halm fra markerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne