Sæt allerede nu kryds i kalenderen til deltagelse i HORESTA Årsdag 2019 samt branchefest samme aften!

Årsdagen afholdes torsdag, den 14. november i Tivoli Congress Center, København, hvor vi forventer at samle 700 beslutningstagere fra hotel-, restaurant- og turisterhvervet til en dag fyldt med ny viden, inspiration og netværk.

Under overskriften ”Creating SusDaneable Change” sætter vi fokus på et af tidens vigtigste fokusområder og stiller skarpt på , hvordan bæredygtighed kan drives som en forretningsmæssig agenda og hvordan FNs Verdensmål kan integreres i strategien. Der vil som altid være indlæg fra top key note speakers fra ind- og udland og inspiration fra leverandører til branchen.

Vi vil løbende offentliggøre navne på de spændende talere og give besked, når der åbnes for registrering.

Vi glæder os meget til at byde  til en spændende dag og festlig aften!

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen sendte tirsdag en bred invitation ud til et samarbejde om en grøn klimaplan til alle de store brancher, der har bragt landet frem. Herunder turisme- og oplevelseserhvervet. "Tak for invitationen, som vi meget gerne tager imod", siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne