Erhvervets virksomheder mangler kokke og tjenere, men der er også stor efterspørgsel på dygtige bartendere. Derfor inviterer HORESTA - i samarbejde med Københavns Erhvervshus, Jobcenter København og Diageo - til et helt nyt match-arrangement, hvor I har mulighed for at præsentere jeres virksomhed for danske og internationale unge, ledige studerende, der ønsker sig et job som bartender.

Tirsdag den 11. juni kl. 9 - 12 hos HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg.

Efter præsentationen vil der være tid til en dialog med de unge mennesker; herunder en drøftelse af evt. kurser på Hotel- og Restaurantskolen som led i en introduktion og opkvalificering til bartender-erhvervet.

De unge har ikke nødvendigvis stor erfaring med bartenderopgaver, men de har gejst og interesse for erhvervet. Og mange af kandidaterne har som ledige mulighed for opkvalificerende kurser godkendt af deres A-kasse/Jobcenter.

Vi glæder os til at se dig!      

Tilmelding skal ske til Signe Hasforth [email protected] senest tirsdag den 4. juni.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind