Som tidligere vinder af Årets Kok og tilmed tidligere vinder af et europamesterskab for tjenere finder man ikke en mere kvalificeret konferencier til Årets Kok og Årets Tjener 2019 end Michelin-restauratøren Søren Ørbek Ledet. Han får således til opgave at styre gæsterne på Formland-messen sikkert gennem finalerne den 2. februar i Messecenter Herning.

Til dagligt er Søren medejer og general manager på Danmarks eneste trestjernede Michelin-restaurant, Geranium, og han mener, at sejren i Årets Kok-konkurrencen var med til at give startskuddet til hans karriere. Han håber, at årets konkurrence kan være med til at gøre det samme for nogle af de talenter, der har fundet vej til årets finaler.

Foruden sin sejr har Søren også tidligere engageret sig i konkurrencerne gennem sin deltagelse i dommerpanelet ved Årets Tjener. Han opfordrer alle branchens talenter til at tage konkurrencedisciplinen til sig, da det er med til at forfine de professionelles faglighed - også selvom man ikke vinder. Træningen og deltagelse er nemlig med til at løfte erhvervet og perfektionere den enkeltes håndværk, mener han.

Og selv Søren dyrker fortsat sin ekspertise. I starten af januar var han til fjerde og sidste eksamen ved Court of Master Sommeliers i London, som blot 249 har bestået siden 1969. Desværre klarede Søren ikke nåleøjet, men han er indstillet på at gøre forsøget igen i efteråret. Læs mere om historien her.

Du kan høre mere om, hvad sejren i Årets Kok har betydet for Søren Ørbek Ledet i videoen nedenfor.

Du kan få gratis adgang til Formland og konkurrencerne ved at skrive koden ’horesta70’ ved registrering.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

VisitDenmark satser på sultne tyskere med dyr smag

Michelin-restauranter tjener flere og flere penge, og det er særligt på turister, som besøger Danmark for at spise. Men det er ikke kun de 28 danske Michelin-restauranter, der nyder godt af de såkaldte gastroturister.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne