Håndboldfeberen stiger i disse dage, hvor startskuddet til VM i håndbold har lydt. Danmark er værter for slutrunden sammen med Tyskland, og det betyder sportsglade gæster til hotellerne i både Herning og Ørestaden, hvor kampene spilles.

I HORESTA roser man slutrundens parter for at tiltrække et stærkt event med stor bevågenhed fra vigtige markeder.  Og så gør det heller ikke noget, at slutrunden falder i en stille hotelmåned, lyder det.

”Julen og nytåret er overstået, og vi har nu at gøre med en af de perioder på året, hvor der er mindst travlt i hotelerhvervet. Derfor er alle store events velkomne, og det betyder noget, når man formår at tiltrække et VM i håndbold”, siger Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.

Han tilføjer, at der er et rigtig godt match mellem de vigtigste markeder for hotelerhvervet, og så de nationer, som går meget op i håndbold. Nadeem Wasi understreger dog, at slutrunden ikke er stor nok til, at det kan mærkes på efterspørgslen hos samtlige hoteller i København. Bedre ser det ud i Herning, lyder meldingen.

HORESTA har fået tal fra Sport Event Danmark, som estimerer et besøgstal på over 400.000 gæster ved slutrunden. Det anslås, at op mod 20 pct. af kampenes billetter bliver købt af udlændinge.

Finalen spilles den 27. januar i Jyske Bank Boxen i Herning.

Nadeem 440X306
Medlemschef
Nadeem Wasi

Log ind