Hvem skal være det næste store kokkenavn, og hvem kan lade sig hylde som landets bedste tjener? Det finder vi ud af på designmessen Formland i Herning Messecenter den 2. februar. Konkurrencerne er arrangeret af HORESTA og 3F.

I kan sikre jer gratis adgang til Formland med koden horesta70 ved registrering.

I semifinalerne i november fandt vi de ti kokke, der skal dyste i Herning, og der blev sat navn på de fem tjenere, der har gjort sig fortjent til en plads i finalen. De næste uger vil vi på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters præsentere samtlige 15 deltagere, som til dagligt har deres gang på nogle af landets allerbedste restauranter.

På Gastrofighters vil I også kunne se historiske billeder fra konkurrencerne gennem tidens løb, som har haft deltagelse af nogle af de største navne fra det danske restauranterhverv.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Analyse: Stadig store taxiudfordringer for hoteller og restauranter

7 ud af 10 hoteller og restauranter oplever lige nu problemer, når de forsøger at skaffe en taxa til deres gæster. Det er én af konklusionerne i en ny HORESTA-analyse af området. Flere end 200 virksomheder fra erhvervet har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne