Hvem skal være det næste store kokkenavn, og hvem kan lade sig hylde som landets bedste tjener? Det finder vi ud af på designmessen Formland i Herning Messecenter den 2. februar. Konkurrencerne er arrangeret af HORESTA og 3F.

I kan sikre jer gratis adgang til Formland med koden horesta70 ved registrering.

I semifinalerne i november fandt vi de ti kokke, der skal dyste i Herning, og der blev sat navn på de fem tjenere, der har gjort sig fortjent til en plads i finalen. De næste uger vil vi på HORESTAs Facebook-side Gastrofighters præsentere samtlige 15 deltagere, som til dagligt har deres gang på nogle af landets allerbedste restauranter.

På Gastrofighters vil I også kunne se historiske billeder fra konkurrencerne gennem tidens løb, som har haft deltagelse af nogle af de største navne fra det danske restauranterhverv.

Gram Skole vandt Danhostels konkurrence om FN’s Verdensmål

Med konkurrencen ”Hvordan vil I leve op til FN’s Verdensmål?” ønsker Danhostel at være med til at aktivere skoleklasserne rundt om i landet til at arbejde med verdensmålene. Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet.

Populær destination for madelskere: Voksende gastronomi-scene hiver turister til Vejle

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Verdens første World Cup for tjenere afholdes på Foodexpo

Der bliver trancheret, flamberet og åbnet champagneflasker med sabel, når Foodexpo 22.-24. marts byder indenfor til Nordens største fødevaremesse i MCH Messecenter Herning. Her kan besøgende glæde sig til at overvære den allerførste udgave af World Cup for tjenere, der afholdes af Dansk Gastronomisk Union.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne