Lørdag eftermiddag vil konfetti dale over Danmarks dygtigste kok og den mest talentfulde tjener, men hvem bliver det? Danske Spil har sat odds på konkurrencen og fundet deres favoritter.

”Danmark er i en gastronomisk guldalder, og titlen som Årets Kok og Årets Tjener, er noget vi følger med i hos Danske Spil. Derfor har vi i samarbejde med eksperter på feltet, udarbejdet nogle odds som vi tror, der er publikum til. Vi håber ikke der kommer for meget røg i køkkenet, og ønsker spillerne og deltagerne held og lykke”, udtaler Jeppe Dupont, der er Odds Compiler hos Danske Spil.

Kokkene skal tilberede en trerettersmenu til 12 couverter på 6 timer og 25 minutter i samarbejde med en assistent. Finalisterne får udleveret en råvarekurv dagen før, som de laver menuen ud fra.

Køkkenets tilberedning og anretning foregår samtidig med konkurrencen Årets Tjener. Vinderen skal findes blandt fem finalister, og de bliver hver parret med to køkkener ved lodtrækning, som de skal servere fra i løbet af konkurrencen.

Finalerne afvikles den 2. februar i Messecenter Herning under Formland-messen og er arrangeret af HORESTA og 3F.

Du finder dem under DanskeSpil.dk -> Underholdning -> Danmark -> Vinderspil.

Se odds nedenfor.

Årets Kok

Kristoffer Ringsing (B-Spis)                                                              3,50                    

Marc Foged Stockmarr (God Smag)                                                5,00

Samat Wibunnattiphong (Restaurant Trio)                                       6,00

Michael Tønner Stokholm (Nordisk Spisehus)                                 7,00

Bendix Sixhøj Laursen (Søllerød Kro)                                              8,00

Michael Nørtoft (Restaurant Ti Trin Ned)                                          9,00

Bjarke Jeppesen (Hotel Hesselet)                                                    9,00

Christopher Kristensen (Restaurant Bühlmann)                             14,00

Tobias Statager (Restaurant Det Røde Pakhus)                            14,00

Benjamin Teilmann (Restaurant Babette)                                       18,00

 

Årets Tjener

Nicolai Martens (Restaurant Kong Hans Kælder)                            2,85                    

Kim Thygesen (Les Trois)                                                                2,85

Karina Grand Kannegaard (Restaurant Ti Trin Ned)                       4,00

Kristine Slott Olsen (Restaurant Formel B)                                      7,00

Puk Maria Engebæk Overgaard (NO 14 Vinbar & Restaurant)       7,00

Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!

Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Kender du Årets Tjener 2019?

I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på Nicolais efterfølger, da der netop er blevet åbnet for tilmelding til Årets Tjener 2019!

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne