Lørdag eftermiddag vil konfetti dale over Danmarks dygtigste kok og den mest talentfulde tjener, men hvem bliver det? Danske Spil har sat odds på konkurrencen og fundet deres favoritter.

”Danmark er i en gastronomisk guldalder, og titlen som Årets Kok og Årets Tjener, er noget vi følger med i hos Danske Spil. Derfor har vi i samarbejde med eksperter på feltet, udarbejdet nogle odds som vi tror, der er publikum til. Vi håber ikke der kommer for meget røg i køkkenet, og ønsker spillerne og deltagerne held og lykke”, udtaler Jeppe Dupont, der er Odds Compiler hos Danske Spil.

Kokkene skal tilberede en trerettersmenu til 12 couverter på 6 timer og 25 minutter i samarbejde med en assistent. Finalisterne får udleveret en råvarekurv dagen før, som de laver menuen ud fra.

Køkkenets tilberedning og anretning foregår samtidig med konkurrencen Årets Tjener. Vinderen skal findes blandt fem finalister, og de bliver hver parret med to køkkener ved lodtrækning, som de skal servere fra i løbet af konkurrencen.

Finalerne afvikles den 2. februar i Messecenter Herning under Formland-messen og er arrangeret af HORESTA og 3F.

Du finder dem under DanskeSpil.dk -> Underholdning -> Danmark -> Vinderspil.

Se odds nedenfor.

Årets Kok

Kristoffer Ringsing (B-Spis)                                                              3,50                    

Marc Foged Stockmarr (God Smag)                                                5,00

Samat Wibunnattiphong (Restaurant Trio)                                       6,00

Michael Tønner Stokholm (Nordisk Spisehus)                                 7,00

Bendix Sixhøj Laursen (Søllerød Kro)                                              8,00

Michael Nørtoft (Restaurant Ti Trin Ned)                                          9,00

Bjarke Jeppesen (Hotel Hesselet)                                                    9,00

Christopher Kristensen (Restaurant Bühlmann)                             14,00

Tobias Statager (Restaurant Det Røde Pakhus)                            14,00

Benjamin Teilmann (Restaurant Babette)                                       18,00

 

Årets Tjener

Nicolai Martens (Restaurant Kong Hans Kælder)                            2,85                    

Kim Thygesen (Les Trois)                                                                2,85

Karina Grand Kannegaard (Restaurant Ti Trin Ned)                       4,00

Kristine Slott Olsen (Restaurant Formel B)                                      7,00

Puk Maria Engebæk Overgaard (NO 14 Vinbar & Restaurant)       7,00

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Restaurant Brace vinder Årets Øko-Kok 2019

Ti kokke startede i silende regn med at spurte rundt på den økologiske gård, Stengården ved Bregnerød i Nordsjælland for at høste økologiske råvarer til en treretters menu.

Kok fra Slagelse tæt på VM-bronze

- Pointskalaen går til 800 og kokkeeleven Magnus Rosendahl var kun en lille håndfuld point fra bronzemedaljen, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SkillsDenmark efter WorldSkills i Rusland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne