Lørdag eftermiddag vil konfetti dale over Danmarks dygtigste kok og den mest talentfulde tjener, men hvem bliver det? Danske Spil har sat odds på konkurrencen og fundet deres favoritter.

”Danmark er i en gastronomisk guldalder, og titlen som Årets Kok og Årets Tjener, er noget vi følger med i hos Danske Spil. Derfor har vi i samarbejde med eksperter på feltet, udarbejdet nogle odds som vi tror, der er publikum til. Vi håber ikke der kommer for meget røg i køkkenet, og ønsker spillerne og deltagerne held og lykke”, udtaler Jeppe Dupont, der er Odds Compiler hos Danske Spil.

Kokkene skal tilberede en trerettersmenu til 12 couverter på 6 timer og 25 minutter i samarbejde med en assistent. Finalisterne får udleveret en råvarekurv dagen før, som de laver menuen ud fra.

Køkkenets tilberedning og anretning foregår samtidig med konkurrencen Årets Tjener. Vinderen skal findes blandt fem finalister, og de bliver hver parret med to køkkener ved lodtrækning, som de skal servere fra i løbet af konkurrencen.

Finalerne afvikles den 2. februar i Messecenter Herning under Formland-messen og er arrangeret af HORESTA og 3F.

Du finder dem under DanskeSpil.dk -> Underholdning -> Danmark -> Vinderspil.

Se odds nedenfor.

Årets Kok

Kristoffer Ringsing (B-Spis)                                                              3,50                    

Marc Foged Stockmarr (God Smag)                                                5,00

Samat Wibunnattiphong (Restaurant Trio)                                       6,00

Michael Tønner Stokholm (Nordisk Spisehus)                                 7,00

Bendix Sixhøj Laursen (Søllerød Kro)                                              8,00

Michael Nørtoft (Restaurant Ti Trin Ned)                                          9,00

Bjarke Jeppesen (Hotel Hesselet)                                                    9,00

Christopher Kristensen (Restaurant Bühlmann)                             14,00

Tobias Statager (Restaurant Det Røde Pakhus)                            14,00

Benjamin Teilmann (Restaurant Babette)                                       18,00

 

Årets Tjener

Nicolai Martens (Restaurant Kong Hans Kælder)                            2,85                    

Kim Thygesen (Les Trois)                                                                2,85

Karina Grand Kannegaard (Restaurant Ti Trin Ned)                       4,00

Kristine Slott Olsen (Restaurant Formel B)                                      7,00

Puk Maria Engebæk Overgaard (NO 14 Vinbar & Restaurant)       7,00

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Bornholmsk kokkekoryfæ lægger forklædet på hylden

Det er en institution i dansk gastronomi, der går på pension, når kokken Claus Seest Dam sidste gang trækker i kokkejakken ved udgangen af oktober. Efter et langt arbejdsliv med fokus på nærværende værtskab og glade gæster går han på pension efter 48 år i samme virksomhed, Bornholm Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne