Vil du være med som publikum, når konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener løber af stablen den 2. februar i MCH Messecenter Herning? Konkurrencerne finder sted under Formland-messen, så der vil også være rig mulighed for at lade sig inspirere med designprodukter og nyheder.

Du henter din billet her. Skriver du invitationskoden ”horesta70”, får du billetten gratis.

På HORESTAs Facebook-side 'Gastrofighters' kan du også være med i konkurrencen om 2x2 billetter til Årets Kok- og Årets tjener-bordene på lørdag.

Messen afholdes fra d. 31. januar – 3. februar 2019, og HORESTA og 3F afholder konkurrencerne d. 2. februar i Hal E.

Om Formland

Formland er en design- og interiør messe hvor danske og udenlandske interiør butikker kommer og finder nyheder til deres kunder.

Rammerne gør det muligt for vores branche at lave fordelagtige indkøbsaftaler fx i forhold til møbler, interiør, dekoration, service mm. men også at hente inspiration til den generelle indretning rundt i de forskellige hotellerne, restauranter og caféer m.fl. Derfor er messen yderst relevant for personale inden for disse ansvarsområder.

Derudover har Formland en helt hal udelukkende med fokus på særlige delikatesser. En hyggelig markedsplads med nye og unikke smagsoplevelser. Vin, øl, saft, kaffe, te, olier, chokolade mm. En stor og nem mulighed for at tilbyde nye lækkerier til jeres kunder.

På selve messen afholdes alle dage foredrag og/eller debatter hvor fx trends, strategier til mersalg mm. er i fokus. Mange af foredragene kan drage paralleller til vores branche og give værdi.

Læs mere om Formlands mange muligheder her.

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Restaurant Brace vinder Årets Øko-Kok 2019

Ti kokke startede i silende regn med at spurte rundt på den økologiske gård, Stengården ved Bregnerød i Nordsjælland for at høste økologiske råvarer til en treretters menu.

Kok fra Slagelse tæt på VM-bronze

- Pointskalaen går til 800 og kokkeeleven Magnus Rosendahl var kun en lille håndfuld point fra bronzemedaljen, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SkillsDenmark efter WorldSkills i Rusland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne