Vil du være med som publikum, når konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener løber af stablen den 2. februar i MCH Messecenter Herning? Konkurrencerne finder sted under Formland-messen, så der vil også være rig mulighed for at lade sig inspirere med designprodukter og nyheder.

Du henter din billet her. Skriver du invitationskoden ”horesta70”, får du billetten gratis.

På HORESTAs Facebook-side 'Gastrofighters' kan du også være med i konkurrencen om 2x2 billetter til Årets Kok- og Årets tjener-bordene på lørdag.

Messen afholdes fra d. 31. januar – 3. februar 2019, og HORESTA og 3F afholder konkurrencerne d. 2. februar i Hal E.

Om Formland

Formland er en design- og interiør messe hvor danske og udenlandske interiør butikker kommer og finder nyheder til deres kunder.

Rammerne gør det muligt for vores branche at lave fordelagtige indkøbsaftaler fx i forhold til møbler, interiør, dekoration, service mm. men også at hente inspiration til den generelle indretning rundt i de forskellige hotellerne, restauranter og caféer m.fl. Derfor er messen yderst relevant for personale inden for disse ansvarsområder.

Derudover har Formland en helt hal udelukkende med fokus på særlige delikatesser. En hyggelig markedsplads med nye og unikke smagsoplevelser. Vin, øl, saft, kaffe, te, olier, chokolade mm. En stor og nem mulighed for at tilbyde nye lækkerier til jeres kunder.

På selve messen afholdes alle dage foredrag og/eller debatter hvor fx trends, strategier til mersalg mm. er i fokus. Mange af foredragene kan drage paralleller til vores branche og give værdi.

Læs mere om Formlands mange muligheder her.

Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!

Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Kender du Årets Tjener 2019?

I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på Nicolais efterfølger, da der netop er blevet åbnet for tilmelding til Årets Tjener 2019!

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne