Vil du være med som publikum, når konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener løber af stablen den 2. februar i MCH Messecenter Herning? Konkurrencerne finder sted under Formland-messen, så der vil også være rig mulighed for at lade sig inspirere med designprodukter og nyheder.

Du henter din billet her. Skriver du invitationskoden ”horesta70”, får du billetten gratis.

På HORESTAs Facebook-side 'Gastrofighters' kan du også være med i konkurrencen om 2x2 billetter til Årets Kok- og Årets tjener-bordene på lørdag.

Messen afholdes fra d. 31. januar – 3. februar 2019, og HORESTA og 3F afholder konkurrencerne d. 2. februar i Hal E.

Om Formland

Formland er en design- og interiør messe hvor danske og udenlandske interiør butikker kommer og finder nyheder til deres kunder.

Rammerne gør det muligt for vores branche at lave fordelagtige indkøbsaftaler fx i forhold til møbler, interiør, dekoration, service mm. men også at hente inspiration til den generelle indretning rundt i de forskellige hotellerne, restauranter og caféer m.fl. Derfor er messen yderst relevant for personale inden for disse ansvarsområder.

Derudover har Formland en helt hal udelukkende med fokus på særlige delikatesser. En hyggelig markedsplads med nye og unikke smagsoplevelser. Vin, øl, saft, kaffe, te, olier, chokolade mm. En stor og nem mulighed for at tilbyde nye lækkerier til jeres kunder.

På selve messen afholdes alle dage foredrag og/eller debatter hvor fx trends, strategier til mersalg mm. er i fokus. Mange af foredragene kan drage paralleller til vores branche og give værdi.

Læs mere om Formlands mange muligheder her.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Bornholmsk kokkekoryfæ lægger forklædet på hylden

Det er en institution i dansk gastronomi, der går på pension, når kokken Claus Seest Dam sidste gang trækker i kokkejakken ved udgangen af oktober. Efter et langt arbejdsliv med fokus på nærværende værtskab og glade gæster går han på pension efter 48 år i samme virksomhed, Bornholm Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne