Når Madens Folkemøde første gang løber af stablen den 10.-11. maj er HORESTA med i flere debatter.
Du kan allerede nu sikre dig plads ved arrangementet her.
HORESTAs egen debat tager afsæt i, at der i madbranchen findes masser af helte, som uanset den politiske dagsorden hver dag arbejder med at passe på miljøet og nedbringe klimabelastningen. Men hvordan kan vi sammen gøre det nemmere for hele restaurantbranchen at synliggøre deres indsats, uden det går ud over forretning og oplevelsen? Og hvad skal der til for, at det bliver nemmere at arbejde med for eksempel miljø- og økomærkningsordninger som restauratør og leder i et køkken?
Mød op og deltag i debatten, hvor HORESTA samler stærke danske aktører på miljø- og klimafronten.
Deltagere:
Mette Dahlgaard Jensen, Gastronomisk chef Restaurant Gemyse
Iben Wiene Rathje, Projektleder Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri
Selina Juul, Stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad
Torben Blok, Økologisk Landsforening
Mikal Holt, Green Key Danmark, Miljøchef HORESTA.
Moderator: Tine Skriver, Fødevarechef HORESTA
Desuden deltager HORESTAs adm. direktør Katia K. Østergaard i en debat om fremtidens kokke.
Her er omdrejningspunktet, hvordan fremtidens kokke skal uddannes, og hvad deres arbejdsmarked bliver. Hvordan kommer de til at bidrage til den nye ‘urban economy’ med byerne som drivkraft for økonomisk udvikling og jobs? Hvordan får vi flere unge til at vælge og fuldføre en fødevarefaglig erhvervsuddannelse? Debatten vil belyse disse spørgsmål fra en lang række vinkler.
Deltagere:
Kok og restauratør Christian Puglisi (Relæ, Manfreds, mm)
Kok og restauratør Klavs Styrbæk (STYRBÆKS)
Kok Anika Madsen (Roxie)
Direktør Anne-Birgitte Agger (Hotel og Restaurantskolen, Valby)
Adm. direktør Katia K. Østergaard (Horesta)
Kok og verdens bedste kommis Christian Wellendorf
Moderator:
Mikael Schneider (Smag for Livet)
Arrangør:
Smag for Livet & KU FOOD
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
»Jeg er stolt og ydmyg«: Destinationsdirektør udpeget som forperson for dansk turisme
26-03-2024
-
McDonald's restauranter fik overskud
26-03-2024
-
Praksisændring samt præcisering vedr. udenlandske praktikanter i hotel- og restaurationsbranchen
26-03-2024
-
Stigning på 49 procent: Hotelkæde leverer sit bedste resultat nogensinde
26-03-2024
-
Familieejet hostel midt i Aarhus lukker efter konkursbegæring
26-03-2024
-
Kæde åbner sit andet hotel i København
26-03-2024
-
Legoland-ejer kæmper sig gennem voldsomt år med kæmpe vækstplaner
26-03-2024
-
Vinderen af Sønderjyllands Initiativpris 2024
26-03-2024