Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet?
Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.
”Når vi som en del af HORESTAs madspildsprojekt fokuserer på, at kollegerne inddrages, og at det bliver et fælles projekt, så er det fordi, at kampen mod madspild i en virksomhed ikke kan løses af enkeltpersoner. Desuden er råvareudgiften stor for alle virksomheder, der serverer mad, og det er en dårlig forretning, når mad ryger i skraldespanden. Her tror vi på, at vi i fællesskab i restauranterhvervet kan inspirere hinanden og blive endnu bedre på dette område”, siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.
Nedenfor finder hjælp til, hvordan man kan gøre det både nemt og sjovt at få personalet i gang med kampen mod madspild, samtidig med at det styrker sammenholdet i virksomheden.
”Vi ser, at kampen mod madspild virkelig er noget, som motiverer medarbejderne, og gør dem stolte af deres arbejdsplads. Med disse værktøjer kan du således medvirke til, at dine ansatte bliver endnu mere engagerede”, siger Mikal Holt Jensen.
Du kan læse meget mere om HORESTAs madspildsprojekt på Facebook-siden ”Elsker mad og reducerer madspild”. Her kan du også dele dit eller din virksomheds bedste madspildsråd og være med i konkurrencen om en tur til det uofficielle verdensmesterskab for kokke – Bocuse d’Or – i Lyon til januar.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024