Kan digitalisering overhovedet bidrage til effektivisering af en restaurant eller et hotel? Svaret er ’ja’ ifølge Peter Froberg fra Innovation Lab. På HORESTAs Årsdag den 22. november vil han fra scenen give direktører og beslutningstagere fra branchen værktøjerne til at drage nytte af digitalisering i deres virksomhed.

Gennem indsamling af trends og tendenser fra hele verden har Innovation Lab specialiseret sig i at rådgive virksomheder. Blandt andet i hvordan de kan foretage de rigtige investeringer i digitale løsninger. Peter Froberg vil tage afsæt i en række eksempler, der både ændrer betingelserne for at drive virksomhed i vores erhverv, og måden hvorpå kunderne forbruger branchens produkter og ydelser.

Nedenfor kan du høre Peter Froberg give en teaser for sit indlæg.

Har du endnu ikke sikret dig billet kan tilmelde dig her.

I år bliver HORESTAs Årsdag holdt i Comwell Conference Center Copenhagen ved Bella Center. Og husk også at tilmelde dig erhvervets største branchefest, som vi slutter dagen med.

Vi glæder os til at se dig til både årsdag og branchefest!

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019

HORESTA inviterer erhvervet til en branchedag med fokus på ansvarlig drift gennem vilje, viden og nytænkning. Vi kalder det ”Creating SusDANEable Change”. Og som altid slutter vi dagen af med årets branchefest. Der er åbent for tilmelding nu, og vi glæder os til at se jer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne