Kan digitalisering overhovedet bidrage til effektivisering af en restaurant eller et hotel? Svaret er ’ja’ ifølge Peter Froberg fra Innovation Lab. På HORESTAs Årsdag den 22. november vil han fra scenen give direktører og beslutningstagere fra branchen værktøjerne til at drage nytte af digitalisering i deres virksomhed.

Gennem indsamling af trends og tendenser fra hele verden har Innovation Lab specialiseret sig i at rådgive virksomheder. Blandt andet i hvordan de kan foretage de rigtige investeringer i digitale løsninger. Peter Froberg vil tage afsæt i en række eksempler, der både ændrer betingelserne for at drive virksomhed i vores erhverv, og måden hvorpå kunderne forbruger branchens produkter og ydelser.

Nedenfor kan du høre Peter Froberg give en teaser for sit indlæg.

Har du endnu ikke sikret dig billet kan tilmelde dig her.

I år bliver HORESTAs Årsdag holdt i Comwell Conference Center Copenhagen ved Bella Center. Og husk også at tilmelde dig erhvervets største branchefest, som vi slutter dagen med.

Vi glæder os til at se dig til både årsdag og branchefest!

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne