HORESTA Årsdag er ensbetydende med inspiration, netværk og højt humør. I år finder dagen sted på Comwell Congress Center Copenhagen i København den 22. november, og der er allerede flere end 500 tilmeldt dagen. Desuden har flere end 250 også sørget for, at de ikke går glip af årets branchefest om aftenen!

Skal du med? Du kan stadig sikre dig og kollegerne pladser her.

Temaet er ”Digitalisering”, og i løbet af dagen vil talere fra ind- og udland give deltagerne indsigt og værktøjer til at imødekomme gæsternes forventninger og nye behov i fremtiden.

Dagen åbnes af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), og vi ser frem til at byde velkommen til talere fra Amazon, Bolia og Hilton med flere. Sammen vil de give stof til eftertanke og gøre jeres virksomhed i stand til at navigere i de mange nye digitale løsninger, der i disse år udvikles og målrettes hotel-, restaurant- og turismeerhvervet.

HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard har været forbi Comwell Congress Center Copenhagen for at se, hvordan det står til med forberedelserne. I videoen får du meget mere ad vide om, hvad I kan se frem til på dagen OG om aftenen.

Vi glæder os til at se jer på HORESTA Årsdag 2018!

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019

HORESTA inviterer erhvervet til en branchedag med fokus på ansvarlig drift gennem vilje, viden og nytænkning. Vi kalder det ”Creating SusDANEable Change”. Og som altid slutter vi dagen af med årets branchefest. Der er åbent for tilmelding nu, og vi glæder os til at se jer.

Nye Airbnb-regler kan koste lokale job

Den nye Airbnb-lovgivning giver kommunerne mulighed for at tillade udlejning af privatboligen til turister i op til 100 dage om året. HORESTA advarer imod konsekvenserne, hvis de udnytter rammerne

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne