HORESTA Årsdag er ensbetydende med inspiration, netværk og højt humør. I år finder dagen sted på Comwell Congress Center Copenhagen i København den 22. november, og der er allerede flere end 500 tilmeldt dagen. Desuden har flere end 250 også sørget for, at de ikke går glip af årets branchefest om aftenen!

Skal du med? Du kan stadig sikre dig og kollegerne pladser her.

Temaet er ”Digitalisering”, og i løbet af dagen vil talere fra ind- og udland give deltagerne indsigt og værktøjer til at imødekomme gæsternes forventninger og nye behov i fremtiden.

Dagen åbnes af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), og vi ser frem til at byde velkommen til talere fra Amazon, Bolia og Hilton med flere. Sammen vil de give stof til eftertanke og gøre jeres virksomhed i stand til at navigere i de mange nye digitale løsninger, der i disse år udvikles og målrettes hotel-, restaurant- og turismeerhvervet.

HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard har været forbi Comwell Congress Center Copenhagen for at se, hvordan det står til med forberedelserne. I videoen får du meget mere ad vide om, hvad I kan se frem til på dagen OG om aftenen.

Vi glæder os til at se jer på HORESTA Årsdag 2018!

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Årsdag: Community pavilion med oplevelser for enhver

Før der tages hul på programmet af talere til HORESTA Årsdag den 14. november, slår vi dørene op til en fantastisk Community Pavilion, hvor leverandører og samarbejdspartnere til erhvervet står på spring for at inspirere og underholde. Når du ikke hele vejen rundt inden programmet starter, kan det selvfølgelig også nås i både pauserne, eller efter lyset slukkes i salen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne