Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Vil man gøre sig forhåbning om at overtage titlen fra dette års vinder Jesper Dams Hansen, så skal man indsende en tilmeldingsformular samt en beskrivelse af, hvordan man vil løse en bunden opgave. I år drejer det sig om opskrift, fremgangsmåde og råvareliste til en forret og dessert indeholdende suppe og en varm kage.

I udbudsmaterialet har vi samlet alt, hvad interesserede, deltagere og potentielle deltagere har brug for at vide om konkurrencerne.

Kender du Årets Kok, eller har du selv mod på at tage udfordringen op? Så hører vi meget gerne fra dig. Deadline for tilmelding er den 26. oktober.

Alle danske statsborgere med svendebrev som kok eller tilsvarende udenlandsk uddannelsesbevis kan deltage.

Semifinalerne finder sted den 18. november på Kold College, og finalen er den 2. februar 2019 ved Formland-messen i Messecenter Herning.

Læs også om Årets Tjener 2019 her.

For yderligere information kontakt:

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

VisitDenmark satser på sultne tyskere med dyr smag

Michelin-restauranter tjener flere og flere penge, og det er særligt på turister, som besøger Danmark for at spise. Men det er ikke kun de 28 danske Michelin-restauranter, der nyder godt af de såkaldte gastroturister.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne