Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Vil man gøre sig forhåbning om at overtage titlen fra dette års vinder Jesper Dams Hansen, så skal man indsende en tilmeldingsformular samt en beskrivelse af, hvordan man vil løse en bunden opgave. I år drejer det sig om opskrift, fremgangsmåde og råvareliste til en forret og dessert indeholdende suppe og en varm kage.

I udbudsmaterialet har vi samlet alt, hvad interesserede, deltagere og potentielle deltagere har brug for at vide om konkurrencerne.

Kender du Årets Kok, eller har du selv mod på at tage udfordringen op? Så hører vi meget gerne fra dig. Deadline for tilmelding er den 26. oktober.

Alle danske statsborgere med svendebrev som kok eller tilsvarende udenlandsk uddannelsesbevis kan deltage.

Semifinalerne finder sted den 18. november på Kold College, og finalen er den 2. februar 2019 ved Formland-messen i Messecenter Herning.

Læs også om Årets Tjener 2019 her.

For yderligere information kontakt:

Har du fået læst?

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne