Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.
Han fortæller blandt andet, at han kan ligge søvnløs, hvis konkurrenterne tilbyder et bedre produkt:
”Jeg er altid på vagt. Vi må ikke falde af på den”, siger han til HORESTAs magasin.
Madkastellet lavede sidste år mad til flere end 200.000 gæster og omsatte for mere end 100 mio. kr.
I Visitor fortæller Rasmus Pors blandt andet om bæredygtigheds rolle i en virksomhed af denne størrelse, og hvilke visioner man har for Madkastellet som arbejdsplads.
Læs hele det nye Visitor her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024