Da Jesper Dams Hansen, Marc Foged Stockmarr og Kristoffer Ringsing vandt henholdsvis guld-, sølv- og bronzepladsen i Årets Kok i marts var en del af opgaven at udvikle deres helt unikke chokolader, og det kom der tre fantastiske resultater ud af. Snart kan du smage Årets Kok-chokolader inspireret af vinderdesserterne, når de finder vej til hylderne i Magasins Mad&Vin-butikker.

Produktionschef fra Magasin Chokolade, Jesper Rahbek, har nemlig i samarbejde med de tre finalister, konverteret de tre vinderdesserter fra finalen til Årets Kok til tre chokoladedessertstykker.

I æsken finder man en chokolade med hvid chokoladeskal og havtorn, en chokolade fyldt med ganache med fennikelfrø, vanilje og appelsin overtrukket med 60 pct. mørk chokolade og en chokolade med mørk chokoladeskal med figenpure og ganache.

(artiklen fortsætter under billedet)

Torsdag d. 18. oktober kl. 13-15 kommer Jesper Dams Hansen forbi Mad&Vin på Kgs. Nytorv i København og anretter den dessert hans chokoladestykke er inspireret af.

Chokoladeæsken er limited edition, så den sælges i et begrænset antal fra den 11. oktober.

Og husk nu, at du kan lige nu tilmelde dig Årets Kok 2019!

Har du fået læst?

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Nytårshilsen: ”2019 handlede om klimaansvar – 2020 handler om klimahandling”

2019 vil stå tydeligt i historien som et ’klimaår’, hvor der kom et globalt fokus på, hvordan vi forbruger klodens ressourcer. Der er ingen tvivl om, at vi alle har et ansvar for konstant at tænke, hvordan vi kan leve og drive virksomheder på nye og mere bæredygtige måder. Nu går vi ind i 2020, som bliver et år for klimahandling, skriver HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, i sin nytårshilsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne