Da Jesper Dams Hansen, Marc Foged Stockmarr og Kristoffer Ringsing vandt henholdsvis guld-, sølv- og bronzepladsen i Årets Kok i marts var en del af opgaven at udvikle deres helt unikke chokolader, og det kom der tre fantastiske resultater ud af. Snart kan du smage Årets Kok-chokolader inspireret af vinderdesserterne, når de finder vej til hylderne i Magasins Mad&Vin-butikker.

Produktionschef fra Magasin Chokolade, Jesper Rahbek, har nemlig i samarbejde med de tre finalister, konverteret de tre vinderdesserter fra finalen til Årets Kok til tre chokoladedessertstykker.

I æsken finder man en chokolade med hvid chokoladeskal og havtorn, en chokolade fyldt med ganache med fennikelfrø, vanilje og appelsin overtrukket med 60 pct. mørk chokolade og en chokolade med mørk chokoladeskal med figenpure og ganache.

(artiklen fortsætter under billedet)

Torsdag d. 18. oktober kl. 13-15 kommer Jesper Dams Hansen forbi Mad&Vin på Kgs. Nytorv i København og anretter den dessert hans chokoladestykke er inspireret af.

Chokoladeæsken er limited edition, så den sælges i et begrænset antal fra den 11. oktober.

Og husk nu, at du kan lige nu tilmelde dig Årets Kok 2019!

Har du fået læst?

Restaurant Brace vinder Årets Øko-Kok 2019

Ti kokke startede i silende regn med at spurte rundt på den økologiske gård, Stengården ved Bregnerød i Nordsjælland for at høste økologiske råvarer til en treretters menu.

Kok fra Slagelse tæt på VM-bronze

- Pointskalaen går til 800 og kokkeeleven Magnus Rosendahl var kun en lille håndfuld point fra bronzemedaljen, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SkillsDenmark efter WorldSkills i Rusland, skriver Sjællandske.

Konkurrence: Kender du årets ’Young Chef’

Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels¬magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne