Da Jesper Dams Hansen, Marc Foged Stockmarr og Kristoffer Ringsing vandt henholdsvis guld-, sølv- og bronzepladsen i Årets Kok i marts var en del af opgaven at udvikle deres helt unikke chokolader, og det kom der tre fantastiske resultater ud af. Snart kan du smage Årets Kok-chokolader inspireret af vinderdesserterne, når de finder vej til hylderne i Magasins Mad&Vin-butikker.

Produktionschef fra Magasin Chokolade, Jesper Rahbek, har nemlig i samarbejde med de tre finalister, konverteret de tre vinderdesserter fra finalen til Årets Kok til tre chokoladedessertstykker.

I æsken finder man en chokolade med hvid chokoladeskal og havtorn, en chokolade fyldt med ganache med fennikelfrø, vanilje og appelsin overtrukket med 60 pct. mørk chokolade og en chokolade med mørk chokoladeskal med figenpure og ganache.

(artiklen fortsætter under billedet)

Torsdag d. 18. oktober kl. 13-15 kommer Jesper Dams Hansen forbi Mad&Vin på Kgs. Nytorv i København og anretter den dessert hans chokoladestykke er inspireret af.

Chokoladeæsken er limited edition, så den sælges i et begrænset antal fra den 11. oktober.

Og husk nu, at du kan lige nu tilmelde dig Årets Kok 2019!

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Bornholmsk kokkekoryfæ lægger forklædet på hylden

Det er en institution i dansk gastronomi, der går på pension, når kokken Claus Seest Dam sidste gang trækker i kokkejakken ved udgangen af oktober. Efter et langt arbejdsliv med fokus på nærværende værtskab og glade gæster går han på pension efter 48 år i samme virksomhed, Bornholm Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne