Da Jesper Dams Hansen, Marc Foged Stockmarr og Kristoffer Ringsing vandt henholdsvis guld-, sølv- og bronzepladsen i Årets Kok i marts var en del af opgaven at udvikle deres helt unikke chokolader, og det kom der tre fantastiske resultater ud af. Snart kan du smage Årets Kok-chokolader inspireret af vinderdesserterne, når de finder vej til hylderne i Magasins Mad&Vin-butikker.

Produktionschef fra Magasin Chokolade, Jesper Rahbek, har nemlig i samarbejde med de tre finalister, konverteret de tre vinderdesserter fra finalen til Årets Kok til tre chokoladedessertstykker.

I æsken finder man en chokolade med hvid chokoladeskal og havtorn, en chokolade fyldt med ganache med fennikelfrø, vanilje og appelsin overtrukket med 60 pct. mørk chokolade og en chokolade med mørk chokoladeskal med figenpure og ganache.

(artiklen fortsætter under billedet)

Torsdag d. 18. oktober kl. 13-15 kommer Jesper Dams Hansen forbi Mad&Vin på Kgs. Nytorv i København og anretter den dessert hans chokoladestykke er inspireret af.

Chokoladeæsken er limited edition, så den sælges i et begrænset antal fra den 11. oktober.

Og husk nu, at du kan lige nu tilmelde dig Årets Kok 2019!

Har du fået læst?

Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!

Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Kender du Årets Tjener 2019?

I marts kunne konfettien dale over Nicolai Martens i Messecenter Herning, da han blev kåret til Årets Tjener 2018. Nu sætter HORESTA og 3F jagten ind på Nicolais efterfølger, da der netop er blevet åbnet for tilmelding til Årets Tjener 2019!

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne