Årets Kok-konkurrencen tiltrækker hvert år mange tilskuere, men de har aldrig før haft muligheden for at smage på deltagernes mesterværker. Det kan de nu, hvor medaljevinderne i Årets Kok har skabt en chokoladeæske i samarbejde med Mad&Vin i Magasin.

For at markere denne limited edition-chokoladeæske var vinderen af Årets Kok 2018, Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg, mødt op i Magasin på Kgs. Nytorv for at give smagsprøver på sin kunnen. I æsken er hans dessert fra konkurrencen i foråret lavet til et chokoladestykke, og det samme har man gjort med sølvvinderen Marc Foged Stockmarr og bronzevinderen Kristoffer Ringsing.

Jesper Dams Hansen skabte et tilløbsstykke i stormagasinet, og man skulle være hurtigt for at få en smagsprøve. Selv fortalte han, at det har været en drøm at vinde konkurrencen, og at det har været en sjov oplevelse nu også at kunne se sit navn på en chokoladeæske.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne