Årets Kok-konkurrencen tiltrækker hvert år mange tilskuere, men de har aldrig før haft muligheden for at smage på deltagernes mesterværker. Det kan de nu, hvor medaljevinderne i Årets Kok har skabt en chokoladeæske i samarbejde med Mad&Vin i Magasin.

For at markere denne limited edition-chokoladeæske var vinderen af Årets Kok 2018, Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg, mødt op i Magasin på Kgs. Nytorv for at give smagsprøver på sin kunnen. I æsken er hans dessert fra konkurrencen i foråret lavet til et chokoladestykke, og det samme har man gjort med sølvvinderen Marc Foged Stockmarr og bronzevinderen Kristoffer Ringsing.

Jesper Dams Hansen skabte et tilløbsstykke i stormagasinet, og man skulle være hurtigt for at få en smagsprøve. Selv fortalte han, at det har været en drøm at vinde konkurrencen, og at det har været en sjov oplevelse nu også at kunne se sit navn på en chokoladeæske.

Bjarke fra Nyborg vil være Danmarks bedste kok

To fridage på fire måneder. Det er de færreste, som vil stille sig tilfreds med det, men hvis man vil være Danmarks bedste kok, så kræver det en større indsats, og den er Bjarke Jeppesen, som til daglig er assisterende køkkenchef på Hotel Hesselet, villig til at levere. Også selv om det betyder, han meget sjældent kan holde fri, skriver Lokalavisen Nyborg.

Madtalent fra Nyborg kæmpede for at blive årets kok

Der har altid ligget en kok i maven på 31-årige Kristian Lilholt fra Nyborg - det tog bare lidt tid, før han opdagede det, og turde satse på det. Derfor måtte han forbi uddannelsen som serviceøkonom, før han sadlede om og kom i kokkelære, skriver Lokalavisen Nyborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne