Årets Kok-konkurrencen tiltrækker hvert år mange tilskuere, men de har aldrig før haft muligheden for at smage på deltagernes mesterværker. Det kan de nu, hvor medaljevinderne i Årets Kok har skabt en chokoladeæske i samarbejde med Mad&Vin i Magasin.

For at markere denne limited edition-chokoladeæske var vinderen af Årets Kok 2018, Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg, mødt op i Magasin på Kgs. Nytorv for at give smagsprøver på sin kunnen. I æsken er hans dessert fra konkurrencen i foråret lavet til et chokoladestykke, og det samme har man gjort med sølvvinderen Marc Foged Stockmarr og bronzevinderen Kristoffer Ringsing.

Jesper Dams Hansen skabte et tilløbsstykke i stormagasinet, og man skulle være hurtigt for at få en smagsprøve. Selv fortalte han, at det har været en drøm at vinde konkurrencen, og at det har været en sjov oplevelse nu også at kunne se sit navn på en chokoladeæske.

Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!

Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Nu kan du smage Årets Kok-mesterværker!

Da Jesper Dams Hansen, Marc Foged Stockmarr og Kristoffer Ringsing vandt henholdsvis guld-, sølv- og bronzepladsen i Årets Kok i marts var en del af opgaven at udvikle deres helt unikke chokolader, og det kom der tre fantastiske resultater ud af. Snart kan du smage Årets Kok-chokolader inspireret af vinderdesserterne, når de finder vej til hylderne i Magasins Mad&Vin-butikker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne