HORESTA Årsdag 2018 løb af stablen i går i Comwell Conference Center Copenhagen, hvor flere end 600 mødte op til en dag med både netværk og masser af inspiration. Dagens tema var digitalisering, og der var hentet talere fra både ind- og udland.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, og HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, åbnede arrangementet, og de kunne give scenen videre til statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Dagen sluttede traditionen tro med, at Jens Zimmer Christensen kunne overrække HORESTAs markedsføringspris, MARIA-prisen, til Per Cilliborg Schmidt der var idémand til Copenhagen Cruise Network. Læs mere om MARIA-overrækkelsen her.

Du kan se billeder fra årsdagen på HORESTAs Instagram-konto.

Vi har også fået lavet filmen nedenfor med en række af højdepunkterne fra salen.

Snart vil du også kunne finde en film med deltagerinterviews, stemning fra Community Pavilion og meget mere. Ligeså er der et galleri på vej med billeder fra dagen. Begge dele vil være med i nyhedsbrevet på mandag.

Fra HORESTA skal der lyde en kæmpe tak for det imponerende fremmøde og en fantastisk årsdag!

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Årsdag: Community pavilion med oplevelser for enhver

Før der tages hul på programmet af talere til HORESTA Årsdag den 14. november, slår vi dørene op til en fantastisk Community Pavilion, hvor leverandører og samarbejdspartnere til erhvervet står på spring for at inspirere og underholde. Når du ikke hele vejen rundt inden programmet starter, kan det selvfølgelig også nås i både pauserne, eller efter lyset slukkes i salen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne