HORESTA Årsdag 2018 løb af stablen i går i Comwell Conference Center Copenhagen, hvor flere end 600 mødte op til en dag med både netværk og masser af inspiration. Dagens tema var digitalisering, og der var hentet talere fra både ind- og udland.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, og HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, åbnede arrangementet, og de kunne give scenen videre til statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Dagen sluttede traditionen tro med, at Jens Zimmer Christensen kunne overrække HORESTAs markedsføringspris, MARIA-prisen, til Per Cilliborg Schmidt der var idémand til Copenhagen Cruise Network. Læs mere om MARIA-overrækkelsen her.

Du kan se billeder fra årsdagen på HORESTAs Instagram-konto.

Vi har også fået lavet filmen nedenfor med en række af højdepunkterne fra salen.

Snart vil du også kunne finde en film med deltagerinterviews, stemning fra Community Pavilion og meget mere. Ligeså er der et galleri på vej med billeder fra dagen. Begge dele vil være med i nyhedsbrevet på mandag.

Fra HORESTA skal der lyde en kæmpe tak for det imponerende fremmøde og en fantastisk årsdag!

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019

HORESTA inviterer erhvervet til en branchedag med fokus på ansvarlig drift gennem vilje, viden og nytænkning. Vi kalder det ”Creating SusDANEable Change”. Og som altid slutter vi dagen af med årets branchefest. Der er åbent for tilmelding nu, og vi glæder os til at se jer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne