HORESTA Årsdag 2018 løb af stablen i går i Comwell Conference Center Copenhagen, hvor flere end 600 mødte op til en dag med både netværk og masser af inspiration. Dagens tema var digitalisering, og der var hentet talere fra både ind- og udland.

HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, og HORESTAs formand, Jens Zimmer Christensen, åbnede arrangementet, og de kunne give scenen videre til statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Dagen sluttede traditionen tro med, at Jens Zimmer Christensen kunne overrække HORESTAs markedsføringspris, MARIA-prisen, til Per Cilliborg Schmidt der var idémand til Copenhagen Cruise Network. Læs mere om MARIA-overrækkelsen her.

Du kan se billeder fra årsdagen på HORESTAs Instagram-konto.

Vi har også fået lavet filmen nedenfor med en række af højdepunkterne fra salen.

Snart vil du også kunne finde en film med deltagerinterviews, stemning fra Community Pavilion og meget mere. Ligeså er der et galleri på vej med billeder fra dagen. Begge dele vil være med i nyhedsbrevet på mandag.

Fra HORESTA skal der lyde en kæmpe tak for det imponerende fremmøde og en fantastisk årsdag!

Har du fået læst?

Bæredygtighedsvideo: Sådan arbejder Guldsmeden Hotels med ansvarlighed

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle om deres bæredygtighedsstiltag. Her kan du se videoen med Guldsmeden Hotels. Som bekendt vandt kædens ejere, Sandra og Marc Weinert, årets MARIA-pris for netop deres arbejde med bæredygtighed

Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Letz Sushi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne