Det er ikke længere muligt at tilmelde sig til HORESTAs årsdag på torsdag og den efterfølgende branchefest om aftenen.

Mandag aften rundede antallet af tilmeldinger til årsdagen 620, mens tilmeldingerne til branchefesten nåede 280. Dermed var der totalt udsolgt.

”Vi er super glade for den store interesse og for, at det er lykkedes at skabe en dag, hvor branchen samles for at lade sig inspirere og netværke. Vi glæder os rigtig meget til at møde både medlemmer og samarbejdspartnere”, siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Det er statsminister Lars Løkke Rasmussen, som åbner årsdagen, der har digitalisering som tema.

Har du fået læst?

Årsdag: Vil du have værktøjerne til at digitalisere og effektivisere?

Kan digitalisering overhovedet bidrage til effektivisering af en restaurant eller et hotel? Svaret er ’ja’ ifølge Peter Froberg fra Innovation Lab. På HORESTAs Årsdag den 22. november vil han fra scenen give op mod 600 direktører og beslutningstagere fra branchen værktøjerne til at drage nytte af digitalisering i deres virksomhed.

Nyt magasin: Fremtiden er flyttet ind på hotelværelset

Hvordan ser fremtidens hotelværelse ud? Jochem-Jan Sleiffer er europæisk senior vice president i Hilton, og i det nyeste nummer af Visitor fortæller han om hotelkædens bud på, hvordan fremtidens hotelværelse vil tage sig ud. Du kan også opleve Jochem-Jan Sleiffer på HORESTAs Årsdag den 22. november.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne