Måske er du med? Måske er en af dine kolleger, en tidligere medarbejder eller chef?

Hvis du var med til HORESTA Årsdag 2018 og til vores branchefest om aftenen er der gode chancer for, at vores fotograf har fanget dig eller én du kender i en situation fra dagen eller aftenen.

Du kan nu se vores billedgalleri fra hele dagen, som også genfortæller, hvad der skete på scenen, i salen, i vores Community Pavillon og til festen om aftenen.

Skulle du have overset vores videoer fra dagen, kan du også genopleve samværet med 640 kolleger fra branchen her: Video AVideo B.

Vi glæder os til at se dig til HORESTA Årsdag 2019.

Har du fået læst?

Invitation til Mjødens dag 2019

De senere år har en række mikro-mjødbryggere kastet sig ud i at genoptage det gamle erhverv som mjødbryggere og udforske, hvad det er muligt at fremtrylle af smagsvarianter, når vi arbejder med honning som grundmateriale sammen med urter, krydderier, frugt, most eller rene honningtyper.

Hoteldirektør: ”Vigtigt for Københavns hoteller konstant at have events”

Radisson Hotel Group, en af Danmarks mellemstore hotelaktører, kom ud af årets andet kvartal med en RevPAR 6,6 procent under samme tid sidste år. RevPAR er indtægt per tilgængeligt hotelværelse – revenue per available room. Radisson forklarer i en regnskabsmeddelelse den faldende RevPAR i Danmark med stadig flere udbudte hotelværelser i København, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne