Måske er du med? Måske er en af dine kolleger, en tidligere medarbejder eller chef?

Hvis du var med til HORESTA Årsdag 2018 og til vores branchefest om aftenen er der gode chancer for, at vores fotograf har fanget dig eller én du kender i en situation fra dagen eller aftenen.

Du kan nu se vores billedgalleri fra hele dagen, som også genfortæller, hvad der skete på scenen, i salen, i vores Community Pavillon og til festen om aftenen.

Skulle du have overset vores videoer fra dagen, kan du også genopleve samværet med 640 kolleger fra branchen her: Video AVideo B.

Vi glæder os til at se dig til HORESTA Årsdag 2019.

Har du fået læst?

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”

I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne