Selvom der var fuldt program på HORESTA Årsdag, og temaet var digitalisering og ny teknologi, så var der også tid til at mødes ansigt til ansigt med kollegerne fra erhvervet og netværke i pauserne. Desuden var der mulighed for at søge inspiration hos nogle af de mange samarbejdspartnere til erhvervet, som tilbyder løsninger til at effektivisere driften og spare på virksomhedens ressourcer. Her havde HORESTA samlet et hav af virksomheder og leverandører i Årsdagens Community Pavilion.

I løbet af dagen gav Jørgen Christensen, adm. dir. Small Danish Hotels, Jens Broch, adm. dir. Sunset Boulevard, og Sandra Weinert, adm. dir. Guldsmeden Hotels, deres svar på, hvorfor de havde valgt at deltage ved HORESTA Årsdag 2018. Se videoen nedenfor.

De fremhævede blandt andet, at Årsdagen giver indblik i branchens fremtid og forbrugernes behov. Indspark, som kan gøre erhvervets virksomheder bedre til at drive deres forretninger. Og så er det et sted, hvor man møder gode kolleger i hyggelige rammer på en dag med fagligt indhold på et højt niveau.

Se direktørerne uddybe nedenfor og (gen-)oplev den gode stemning fra dagen.

Fra HORESTA skal der lyde en tak for en fantastisk Årsdag. Vi ses i 2019!

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Dansk hotelkæde vokser i udlandet

Selv om Von Guldsmeden lyder lidt adeligt, så betyder ordet ”von” håb på islandsk – og Von Guldsmeden er navnet på danske Guldsmeden Hotels seneste franchise-hotel uden for Danmarks grænser. Det åbner i disse dage med 52 værelser i centrum af den islandske hovedstad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne