Selvom der var fuldt program på HORESTA Årsdag, og temaet var digitalisering og ny teknologi, så var der også tid til at mødes ansigt til ansigt med kollegerne fra erhvervet og netværke i pauserne. Desuden var der mulighed for at søge inspiration hos nogle af de mange samarbejdspartnere til erhvervet, som tilbyder løsninger til at effektivisere driften og spare på virksomhedens ressourcer. Her havde HORESTA samlet et hav af virksomheder og leverandører i Årsdagens Community Pavilion.

I løbet af dagen gav Jørgen Christensen, adm. dir. Small Danish Hotels, Jens Broch, adm. dir. Sunset Boulevard, og Sandra Weinert, adm. dir. Guldsmeden Hotels, deres svar på, hvorfor de havde valgt at deltage ved HORESTA Årsdag 2018. Se videoen nedenfor.

De fremhævede blandt andet, at Årsdagen giver indblik i branchens fremtid og forbrugernes behov. Indspark, som kan gøre erhvervets virksomheder bedre til at drive deres forretninger. Og så er det et sted, hvor man møder gode kolleger i hyggelige rammer på en dag med fagligt indhold på et højt niveau.

Se direktørerne uddybe nedenfor og (gen-)oplev den gode stemning fra dagen.

Fra HORESTA skal der lyde en tak for en fantastisk Årsdag. Vi ses i 2019!

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019

HORESTA inviterer erhvervet til en branchedag med fokus på ansvarlig drift gennem vilje, viden og nytænkning. Vi kalder det ”Creating SusDANEable Change”. Og som altid slutter vi dagen af med årets branchefest. Der er åbent for tilmelding nu, og vi glæder os til at se jer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne