Selvom der var fuldt program på HORESTA Årsdag, og temaet var digitalisering og ny teknologi, så var der også tid til at mødes ansigt til ansigt med kollegerne fra erhvervet og netværke i pauserne. Desuden var der mulighed for at søge inspiration hos nogle af de mange samarbejdspartnere til erhvervet, som tilbyder løsninger til at effektivisere driften og spare på virksomhedens ressourcer. Her havde HORESTA samlet et hav af virksomheder og leverandører i Årsdagens Community Pavilion.

I løbet af dagen gav Jørgen Christensen, adm. dir. Small Danish Hotels, Jens Broch, adm. dir. Sunset Boulevard, og Sandra Weinert, adm. dir. Guldsmeden Hotels, deres svar på, hvorfor de havde valgt at deltage ved HORESTA Årsdag 2018. Se videoen nedenfor.

De fremhævede blandt andet, at Årsdagen giver indblik i branchens fremtid og forbrugernes behov. Indspark, som kan gøre erhvervets virksomheder bedre til at drive deres forretninger. Og så er det et sted, hvor man møder gode kolleger i hyggelige rammer på en dag med fagligt indhold på et højt niveau.

Se direktørerne uddybe nedenfor og (gen-)oplev den gode stemning fra dagen.

Fra HORESTA skal der lyde en tak for en fantastisk Årsdag. Vi ses i 2019!

Dansk hotelkæde får nyt medlem

Small Danish Hotels, der i øjeblikket tæller 64 mindst trestjernede medlemmer fra kroer over hoteller til herregårde og slotte i Danmark, har fået Hotel Faaborg Fjord som nyeste medlem, oplyser SDH til STANDBY.dk

Bæredygtighedsvideo: Sådan arbejder Guldsmeden Hotels med ansvarlighed

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle om deres bæredygtighedsstiltag. Her kan du se videoen med Guldsmeden Hotels. Som bekendt vandt kædens ejere, Sandra og Marc Weinert, årets MARIA-pris for netop deres arbejde med bæredygtighed

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne