Kokke vil bare gerne lave lækker mad, og programmører ved ikke noget om restauranterhvervet. Denne iagttagelse var afsættet for virksomheden Informal, som har ambitionen om at gøre det meget lettere at drive en succesfuld restaurant ved brug af teknologi og digitalisering. Samtidig er målet at frigøre kræfter hos restauratørerne til at gøre det, som de er bedst til: Lave mad og udøve værtskab i særklasse.

Mathias Holzmann er én af tre grundlæggere af Informal. Han har en lang baggrund som iværksætter i både Hong Kong og Sillicon Valley. Nu har han slået sig ned på Refshaleøen i København, hvor han sammen med en tidligere Noma-kok og en økonom/forretningsudvikler har sat sig for at udvikle værktøjer, der kan styrke restauranterhvervets små og mellemstore virksomheder.

Og der er rigeligt at tage fat på mener han. På HORESTA Årsdag vil han komme med bud på de mest oplagte steder, hvor digitalisering kan effektivisere og løse udfordringer i restauranterhvervet. Han vil desuden give eksempler på, hvordan internationale virksomheder allerede er i gang med at høste fordelene af at kombinere teknologi og restauranterhvervet.

Mathias Holzmann mener blandt andet, at der mangler værktøjer, der kan gøre det mere overskueligt for virksomheder, hvornår de tjener penge, hvad de tjener dem på, hvad køber kunderne, og hvornår køber de det. I Informal udvikler de værktøjer eller finder eksisterende løsninger, der er svarene på deres spørgsmål, og så tester de løbende virksomhedens innovative ideer i restauranterhvervets ’virkelige verden’.

Se video med Mathias nedenfor.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Årsdag: Community pavilion med oplevelser for enhver

Før der tages hul på programmet af talere til HORESTA Årsdag den 14. november, slår vi dørene op til en fantastisk Community Pavilion, hvor leverandører og samarbejdspartnere til erhvervet står på spring for at inspirere og underholde. Når du ikke hele vejen rundt inden programmet starter, kan det selvfølgelig også nås i både pauserne, eller efter lyset slukkes i salen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne