Kokke vil bare gerne lave lækker mad, og programmører ved ikke noget om restauranterhvervet. Denne iagttagelse var afsættet for virksomheden Informal, som har ambitionen om at gøre det meget lettere at drive en succesfuld restaurant ved brug af teknologi og digitalisering. Samtidig er målet at frigøre kræfter hos restauratørerne til at gøre det, som de er bedst til: Lave mad og udøve værtskab i særklasse.

Mathias Holzmann er én af tre grundlæggere af Informal. Han har en lang baggrund som iværksætter i både Hong Kong og Sillicon Valley. Nu har han slået sig ned på Refshaleøen i København, hvor han sammen med en tidligere Noma-kok og en økonom/forretningsudvikler har sat sig for at udvikle værktøjer, der kan styrke restauranterhvervets små og mellemstore virksomheder.

Og der er rigeligt at tage fat på mener han. På HORESTA Årsdag vil han komme med bud på de mest oplagte steder, hvor digitalisering kan effektivisere og løse udfordringer i restauranterhvervet. Han vil desuden give eksempler på, hvordan internationale virksomheder allerede er i gang med at høste fordelene af at kombinere teknologi og restauranterhvervet.

Mathias Holzmann mener blandt andet, at der mangler værktøjer, der kan gøre det mere overskueligt for virksomheder, hvornår de tjener penge, hvad de tjener dem på, hvad køber kunderne, og hvornår køber de det. I Informal udvikler de værktøjer eller finder eksisterende løsninger, der er svarene på deres spørgsmål, og så tester de løbende virksomhedens innovative ideer i restauranterhvervets ’virkelige verden’.

Se video med Mathias nedenfor.

Trend: Virksomheder forener historie og den digitale fremtid

Hvordan kan man som virksomhed skille sig ud ved at forene digitale muligheder med forretningens historie? For at løfte et gammelt brand ind i nutiden og fremtiden har familieboghandlen Rubio, sammen med designvirksomheden Masquespacio brugt teknologi i deres indretning til at skabe interaktion.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Tilmeldingen er åben: Vi ses til HORESTA Årsdag 2019

HORESTA inviterer erhvervet til en branchedag med fokus på ansvarlig drift gennem vilje, viden og nytænkning. Vi kalder det ”Creating SusDANEable Change”. Og som altid slutter vi dagen af med årets branchefest. Der er åbent for tilmelding nu, og vi glæder os til at se jer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne