Hvor skal man parkere, hvordan finder man rundt, og hvordan var det nu lige med programmet til HORESTA Årsdag 2018? Fortvivl ej. Vi har samlet alt, hvad I har brug for at vide om dagen her.

Digital Guest tilbyder en digital udgave af den velkendte værelsesmappe fra hotellerne. I anledning af Årsdagen har HORESTA i samarbejde med Digital Guest lavet en version skræddersyet årsdagen. Her finder I praktisk information om dagen, og Digital Guest har i samarbejde med ILoveEcoHotels.com desuden sørget for en konkurrence med en flot præmie til. Se meget mere på HORESTAs Årsdagsside her.

Det er også via Digital Guests side, at I finder et download-link til Årsdags-app’en. GoMobile har som altid sørget for, at I kan se den fulde deltagerliste til dagen, og her kan I også sende direkte beskeder til de andre tilmeldte gæster. Det er også via app'en, at I har mulighed for at stille spørgsmål til talerne på scenen. App’en kræver en kode, som du kan se ved download.

Vi slår dørene op kl. 9.00 og ser frem til at byde jer velkommen til en farverig, festlig og inspirerende dag.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Deltagerrekord til HORESTA Årsdag

HORESTA afholder på torsdag, den 14. november, atter årsdag. I år i Tivoli Hotel & Congress Center med over 700 direktører og beslutningstagere fra det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, skriver Standby.dk.

Årsdag: Community pavilion med oplevelser for enhver

Før der tages hul på programmet af talere til HORESTA Årsdag den 14. november, slår vi dørene op til en fantastisk Community Pavilion, hvor leverandører og samarbejdspartnere til erhvervet står på spring for at inspirere og underholde. Når du ikke hele vejen rundt inden programmet starter, kan det selvfølgelig også nås i både pauserne, eller efter lyset slukkes i salen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne