Hvor skal man parkere, hvordan finder man rundt, og hvordan var det nu lige med programmet til HORESTA Årsdag 2018? Fortvivl ej. Vi har samlet alt, hvad I har brug for at vide om dagen her.

Digital Guest tilbyder en digital udgave af den velkendte værelsesmappe fra hotellerne. I anledning af Årsdagen har HORESTA i samarbejde med Digital Guest lavet en version skræddersyet årsdagen. Her finder I praktisk information om dagen, og Digital Guest har i samarbejde med ILoveEcoHotels.com desuden sørget for en konkurrence med en flot præmie til. Se meget mere på HORESTAs Årsdagsside her.

Det er også via Digital Guests side, at I finder et download-link til Årsdags-app’en. GoMobile har som altid sørget for, at I kan se den fulde deltagerliste til dagen, og her kan I også sende direkte beskeder til de andre tilmeldte gæster. Det er også via app'en, at I har mulighed for at stille spørgsmål til talerne på scenen. App’en kræver en kode, som du kan se ved download.

Vi slår dørene op kl. 9.00 og ser frem til at byde jer velkommen til en farverig, festlig og inspirerende dag.

Har du fået læst?

Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Letz Sushi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne