Udenlandsk arbejdskraft løser en stor del af opgaverne i Danmarks turismeerhverv. Derfor er HORESTA gået sammen med fire andre erhvervsorganisationer for at sætte fokus på værdien af rekruttering af arbejdskraft på tværs af landegrænser og vigtigheden af denne.

Det udmønter sig blandt andet i en konference den 25. maj på Christiansborg, hvor du kan komme med.

Adgang til international arbejdskraft er afgørende for, at dansk erhvervsliv også i fremtiden kan skabe vækst, og i hotel-, restaurant- og turisterhvervet er behovet særligt stort. Her er manglen på kvalificeret arbejdskraft allerede stor, og intet tyder på, at problemet bliver mindre i fremtiden.

"15 skridt mod vækst"

De fem organisationer bag kampagnen ”15 skridt mod vækst” kalder sig ”Fem Styrker”, og de har inviteret en række toppolitikere til konference om temaet.

”15 skridt mod vækst” sætter ansigter på danskere i udlandet og udlændinge i Danmark. De har det til fælles, at de på hver deres måde skaber værdi for de danske virksomheder og dermed for Danmark. På konferencen zoomer vi ind på en virksomhed fra hver af de fem styrkepositioner og hører om deres brug af det internationale arbejdsmarked. Fra hotel-, restaurant- og turisterhvervet deltager den trestjernede Michelin-restaurant, Geranium.

På konferencen deltager beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), formanden for Folketingets erhvervs-, vækst-, og eksportudvalg, Morten Bødskov (S) og formanden for Folketingets finansudvalg, Joachim B. Olsen (LA).

Tid og sted:

25. maj 2018 kl. 10.00-12.15 på Christiansborg

Tilmelding

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne