HORESTAs hjemmeside er netop blevet lanceret med et helt nyt design og en struktur, som er noget anderledes end på den gamle.

Den nye side er mobiloptimeret, så den let kan tilgås fra alle mobile devices. Samtidig er menuen forenklet, og den tager i højere grad afsæt i medlemmernes hverdag.

”Vi er gået efter et design, som er mere let, luftigt og langt mere tidssvarende. Samtidig har det været målet at lave en struktur, som er mere intuitiv for medlemmerne, så hjemmesiden bliver lettere at bruge i dagligdagen. Der vil på mange af siderne også være adgang til at finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi typisk får stillet,” siger Katia K. Østergaard, der er adm. direktør i HORESTA

Den nye hjemmeside introducerer også en række nye features. På forsiden vil man for eksempel sætte fokus på skiftende temaer. Der vil desuden blive præsenteret nye trends, man kan se seneste tweets fra HORESTA, de nyeste videoer, og så selvfølgelig brancherelevante nyheder og presseklip som hidtil.

Har du ris, ros eller spørgsmål til den nye hjemmeside, er du meget velkommen til at skrive til os. ([email protected])

Se også

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind