Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.
Disse spørgsmål er omdrejningspunktet for en Masterclass, som HORESTA er værter for på Aarhus Food Festival den 9. september kl. 10.00-12.30.
Deltagerne kan blandt andet høre om:
Kokkens erfaringer fra det kulinariske rejsehold
Madoplevelserne bliver løftet i hele landet med rådgivning og ideudveksling mellem kokkene. Få tips og tricks til at udvikle dit menukort og forbedre det med lokale fødevarer.
Professorens fornemmelser for smag
Kogekunst og smagens fysiske dimension. At lave mad bliver i høj grad en øvelse i at frembringe en ønsket mundfølelse. Få inspiration til mere spændende og alsidigt køkken med masser af overraskelser.
Bønder og kokkens satsning på det kulinariske spor som forretning
Hvordan kan man kortlægge en kulinarisk kvalitet, og derudover også være objektiv, når man taler om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område (terroir)? Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi?
Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her. Det er gratis for medlemmer af HORESTA inkl. entré til Food Festival.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024