Udvikling kræver viden og inspiration.

HORESTA Arbejdsgiver udvikler og varetager branchens erhvervsfaglige uddannelser.

Vi har sammen med 3F ansvaret for uddannelserne til kok, smørrebrød/cater, tjener og receptionist, som varetages via de faglige udvalg for hver uddannelse.

Derudover arrangerer vi hvert år prestigefyldte konkurrencer som ”Årets Kok”, ”Årets Tjener” samt de danske mesterskaber for elever i forbindelse med Skills Danmark, EuroSkills og World Skills.

- Og det virker. Gennem årene har Danmark vundet både guld, sølv og bronze ved internationale konkurrencer, og det har skabt stor international bevågenhed for dansk gastronomi.

Vi sikrer, at erhvervets uddannelser til hver en tid lever op til kravene på arbejdsmarkedet, så du får de bedste elever og den bedste arbejdskraft i din virksomhed.

Udover at arbejde med udviklingen af de faglige uddannelser, varetager HORESTA udviklingen af målrettede efteruddannelses kurser og tilbud til branchen, ligesom HORESTA selv udvikler og tilbyder kurser inden for bl.a. ansættelsesret, overenskomstforhold, arbejdsmiljø og optimering af driften.

Når dine medarbejdere har behov for efteruddannelse, kan uddannelsessystemet være lidt af en jungle at begive sig ud i. Derfor har HORESTA sammen med 3F etableret JA-TAK til efteruddannelse, som kan hjælpe dig og din virksomhed i forhold til planlægning af efteruddannelse. Læs mere om JA-TAK til efteruddannelse her.

For yderligere information kontakt:

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Se HORESTAs kommende
EVENTS

HORESTA afholder løbende kurser, som kan styrke din drift samt øge din virksomheds kendskab til gældende regler om overenskomster, lovgivning og meget mere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne