Gennem forebyggelse, ny teknologi og bæredygtige løsninger imødekommer Anticimex de nye krav til sunde miljøer, for både enkeltpersoner og virksomheder.

Anticimex er:

  • Topmoderne teknologi inden for bekæmpelse af skadedyr og fugle
  • Landsdækkende med lokalt baserede teknikere sikrer korte afstande
  • Anbefalinger til forebyggende forberedelser for at undgå problemer i fremtiden
  • Ét kontaktpunkt: Fra analyse og kontrol til overvågning.

Du lever af at levere gode oplevelser for dine kunder, og derfor kan skadedyrsproblemer have uoverskuelige konsekvenser. Anticimex hjælper dig med at forebygge og bekæmpe skadedyrsproblemer, så både du og dine gæster kan sove trygt om natten.

Anticimex kan hjælpe dig med

Har du brug for hjælp til din fødevaresikkerhed, kan Anticimex også hjælpe dig.

Særlige fordele for HORESTA-medlemmer
HORESTA har indgået samarbejde med Anticimex, som kan hjælpe din virksomhed med at indføre egenkontrol og indfri krav omkring fødevaresikkerhed. Samarbejdet betyder, at HORESTAs medlemmer er sikret branchens bedste vilkår og får 15% rabat på timepriser hos Anticimex.
For at gøre brug af medlemsrabatten, skal du oplyse virksomhedens HORESTA-medlemsnummer ved bestilling.

Læs mere på Anticimex’ hjemmeside om, hvad de kan tilbyde jeres virksomhed.

Kontakt Anticimex
Kontakt Anticimex i dag og få hjælp til kampen mod skadedyr.
Telefon: 69 15 17 44
E-mail: [email protected]

Anticimex
- Det bæredygtige skadedyrsfirma

Siden 1934 er Anticimex gået fra at være et svensk familieselskab til verdens 4. største skadedyrsvirksomhed og verdens førende på giftfri skadedyrsbekæmpelse.
Anticimex beskæftiger omkring 7.000 mennesker, der betjener 3 millioner kunder i 20 lande.
Gennem forebyggelse, ny teknologi og bæredygtige løsninger, imødekommer Anticimex de nye krav til sunde miljøer, for både enkeltpersoner og virksomheder.

www.anticimex.dk

DOWNLOADS FOR MEDLEMMER

Find mere information om Anticimex på deres hjemmeside:

www.anticimex.com

 

 

Indholdet på denne side er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Anbefalet af fødevarekontrollen

HORESTA BRANCHEKODE

HORESTA Branchekode

  • Eksempel på egenkontrolprogram
  • Vejledning i udarbejdelse af eget egenkontrolprogram
  • Skemaer og skabeloner
  • Særpris for medlemmer af HORESTA

Køb den elektroniske udgave og få den tilsendt i mailen!

Fødevarekontrol

Når fødevarekontrollen kommer på besøg, er det vigtigt at være skarp på, hvilke regler I skal leve op til. Men både før og under kontrolbesøget kan det være afgørende at følge nogle få og simple råd, der i den sidste ende kan få stor betydning. Det er for eksempel helt afgørende at have styr på, hvad fødevarekontrollen kan og må, og hvordan man kan sikre sig mulighed for at kunne klage bagefter. Har man styr på det, er man meget bedre stillet ved at kontrolbesøg og i tiden bagefter. Få HORESTAs 5 gode råd til fødevarekontrol på denne side.

Guide til genåbning: Er du klar til åbne igen?

Måske har din virksomhed haft mulighed for take away, men for mange virksomheder har køkken og lokaler formentlig stået tomme de seneste måneder. I begge tilfælde er der behov for at genopfriske og få styr på blandt andet rengøring, de gode arbejdsgange, temperaturer og råvarer, inden det for alvor starter op igen.

Værnemidler

Som medlem af HORESTA får du rabat på engangsmundbind af høj kvalitet hos Genopliv og bæredygtige stofmundbind med en dertilhørende vaske-og lejeløsning hos De Forenede Dampvaskerier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne