Mobiltelefonen er blevet fast inventar i forbrugernes lommer, men alle kender også situationen, hvor batterisymbolet pludselig lyser rødt. Til at løse dette problem har GoCharge udviklet Ladestationer til virksomheder, som de kan stille til rådighed for gæsterne.

HORESTA har lavet en række medlemsfordele med GoCharge, som betyder, at medlemmer ikke betaler for levering, installation, implementering og opsætning - samtidig opnår de 35-50 pct. rabat på den månedlige leje afhængigt af model. Desuden skal HORESTA-medlemmer ekstraordinært heller ikke betale for service og support som også leveres incl. reservedele og arbejdsløn.

Blandt de virksomheder, der har glæde af GoCharges Ladestationer tælles både store og små - GoCharge har samarbejde med et væld af kommuner og har netop lavet en indkøbsaftale med 775 idrætsfaciliteter i Danmark - de leverer ladestationer til for eksempel lufthavne, fastfoodudbydere, detailforretninger, messecentre, venues, indkøbscentre, mødefaciliteter m.m.

Otto Skak er adm. direktør for Slotssøbadet, og han udtaler:

”Vores branche er afhængig af at levere en ekstra service – noget vores gæster ikke havde regnet med. Det er præcis det, vi gør med GoCharge. Produktet er let at betjene, det fungerer, og det er driftssikkert. Jeg kan kun anbefale GoCharge produkterne. Det er noget af det bedste der er sket branchen”, siger han.

GoCharge har både Ladestationer, der kan tage telefoner og tablets.

Få mere information i produktbladet, der matcher din virksomhed til højre på siden.

For at høre mere om en Ladestation fra GoCharge via HORESTAs medlemsaftale, kan I kontakte dem på tlf. nr. 76 70 80 80 eller se mere på www.go-charge.dk

x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

GoCharge
Downloads

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne