Europæisk kampagne for direkte booking

Den europæiske hotelorganisation, HOTREC, som HORESTA er del af, har udarbejdet en international kampagne, som har til formål at fremhæve fordelene ved at gæsterne foretager booking direkte gennem det enkelte hotel.

HORESTA bakker op om denne kampagne sammen med en lang række af vores søsterorganisationer i Europa.

 

Hent kampagne-materiale

Som en del af kampagnen er der udarbejdet et fælles kampagne-materiale i form af flyers, logo’er og klistermærker mv. som er oversat til forskellige sprog. HORESTAs hotelmedlemmer kan hente materialet nemt og gratis.

Book direkte materialer

HOTREC har ligeledes udarbejdet materiale der kan bruges til at synliggøre fordelene for de gæster, der vælger den direkte kontakt til hotellerne frem for at benytte forskellige online booking kanaler.

Bestil materiale direkte på HOTREC webshop

Læs mere om kampagnen på HOTRECs website

 

Dansk kampagnemateriale til download:

Det er muligt at benytte nedenstående materialer til at poste på virksomhedens website, såvel som på diverse sociale medier.

 

 

 

Tilmeld-nyhedsbrev.jpg

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

 

Har du fået læst?

Hent materiale til Book Direkte-kampagne

HORESTA har sat gang i kampagnen ”Book Direkte” for at få forbrugerne til at gå uden om portalerne, så al omsætning tilfalder hotellerne. Med de store økonomiske tab i foråret er der nemlig brug for, at så mange penge som muligt lander hos hotellerne – og ikke hos internationale bookingportaler.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne