Europæisk kampagne for direkte booking

Den europæiske hotelorganisation, HOTREC, som HORESTA er del af, har udarbejdet en international kampagne, som har til formål at fremhæve fordelene ved at gæsterne foretager booking direkte gennem det enkelte hotel.

HORESTA bakker op om denne kampagne sammen med en lang række af vores søsterorganisationer i Europa.

 

Hent kampagne-materiale

Som en del af kampagnen er der udarbejdet et fælles kampagne-materiale i form af flyers, logo’er og klistermærker mv. som er oversat til forskellige sprog. HORESTAs hotelmedlemmer kan hente materialet nemt og gratis.

Book direkte materialer

HOTREC har ligeledes udarbejdet materiale der kan bruges til at synliggøre fordelene for de gæster, der vælger den direkte kontakt til hotellerne frem for at benytte forskellige online booking kanaler.

Bestil materiale direkte på HOTREC webshop

Læs mere om kampagnen på HOTRECs website

 

Dansk kampagnemateriale til download:

Det er muligt at benytte nedenstående materialer til at poste på virksomhedens website, såvel som på diverse sociale medier.

 

 

 

Tilmeld-nyhedsbrev.jpg

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

 

Har du fået læst?

Coronakrisen smadrede den gamle dagsorden

”Efter coronakrisen kom, kører HOTREC nu på for at få genskabt tilliden til at rejse. Vi påvirker EU om hjælpepakker, fælles retningslinjer for landenes rejsevejledninger, herunder regionale rejsevejledninger, hvor vi savner forudsigelighed. Vi arbejder også for at få hurtige coronatest i for eksempel lufthavne og ved landegrænser og meget andet.” Det siger Jens Zimmer Christensen til STANDBY.DK – han har siden 2009 været formand for danske HORESTA.

Skal du med? HORESTA afholder ”BOOK DIREKTE”-kursus

Det er vigtigt, at kunderne har kendskab til virksomhedens eksistens, og at man er synlig på nettet dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration. Fordi en stigende andel af bookinger og ordrer sker online.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne