Nature.jpg

Green Key

Synliggør bæredygtighed

Green Key er et førende internationalt miljømærke for turisterhvervets virksomheder. Mærket er udviklet af HORESTA i tæt samarbejde med Miljøministeriet og VisitDenmark.

Hvis dit hotel, feriecenter, din restaurant eller kantine vil vise gæsterne, at I har styr på jeres miljøforhold, er det en god idé at lade sig mærke med Green Key. Green Key er udbredt til mere end 50 lande verden over og gør det muligt for gæsterne at rejse miljøbevidst og grønt.

Besøg green-key.dk

hotel22.gif

Hotelstars

De officielle hotel- og konference-stjerner

HORESTA har sammen med VisitDanmark udviklet den officielle stjerneklassifikation til både hoteller og konferencecentre. Som medlem af HORESTA har du mulighed for at få rabat, hvis du ønsker at styrke din virksomhed med en stjerneklassifikation.

Læs mere om kriterier og priser for klassifikation.

Vores hotelklassifikation er desuden en del af det internationale samarbejde, Hotelstars Union, som omfatter 17 europæiske lande. Det giver stor gennemskuelighed for hotelgæster på tværs af Europas landegrænser. Hotelstars Union har indgået en aftale, som fremadrettet sikrer, at det er vores hotelstjerner, som dit hotel markedsføres med på Booking.com.

Se alle stjerneklassificerede hoteller og konferencesteder på hotelstars.dk

100faver.png

God Adgang

Tilgængelighed for alle

God Adgang er et tilgængelighedsmærke udviklet i samarbejde mellem HORESTA, Danske Handicaporganisationer, Ældre Sagen, Dansk Standard og VisitDenmark.

Mærket kan din virksomhed bruge til at vise, at I er tilgængelige for gæster med særlige udfordringer.

Besøg godadgang.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne