HORESTA Gavekort sætter gang i hele oplevelseserhvervet!


1.200 kroner skattefrit.

Så meget kan man som arbejdsgiver nu give sine medarbejdere skattefrit som tak for indsatsen. Men kun hvis pengene bliver brugt i turisme- og oplevelseserhvervet.


I HORESTA har vi i samarbejde med NETS udviklet HORESTA Gavekort, som gør det let og enkelt for arbejdsgiverne at udnytte de nye muligheder for at give sine medarbejdere et klap på skulderen og samtidig bidrage til at sætte gang i turisme- og oplevelseserhvervet i Danmark.

Her på siden kan man som arbejdsgiver bestille gavekort på præcis det beløb, man ønsker. Samtidig kan virksomheder i turisme- og oplevelseserhvervet tilmelde sig for at få fuld glæde af ordningen. HORESTA Gavekort er den billigste løsning på markedet. Tilmelding er gratis for HORESTA-medlemmer, og koster kun 350 kroner årligt for ikke-medlemmer.

Gavekortet er ejet af HORESTA, hvilket betyder, at vi undgår dyre mellemled og gebyrer og at pengene bliver i branchen.

 

 

 

TilmledGavekort_440x306.jpg

Vil I være en del af erhvervets stærkeste, billigste og bedste gavekortsløsning, som vil sikre øget omsætning i jeres forretning?

TILMELD DIN VIRKSOMHED HER

Gavekort_Koeb.jpg

Ønsker jeres virksomhed, forening eller organisation at gøre brug af mulighederne for at købe skattefrie gavekort til turisme- og oplevelseserhvervet? HORESTA Gavekort er erhvervets stærkeste tilbud.

KØB HORESTA GAVEKORT HER

Gavekort_liste.jpg

Er du den heldige modtager af et HORESTA Gavekort? Her kan du se, hvor der venter dig store oplevelser, som du sent vil glemme.

HER KAN DU BRUGE DIT GAVEKORT

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne