HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023. Herudover vil vi fokusere på:

• Faggrupper
• Vagtplanering
• Aflønning
• Sygdom og barsel
• Lokalaftaler
• Fratrædelse

Kurset er primært rettet mod medarbejdere, som enten har et ledelsesmæssigt ansvar over for øvrige medarbejdere, eller som i et eller andet omfang har at gøre med aflønningen af medarbejdere omfattet af hovedoverenskomsten. Undervisningen vil tage udgangspunkt i de praktiske problemstillinger som deltagerne oplever i deres hverdag.

Undervisere
Overenskomstchef, Advokat Karina Lindewald og jurist Vivi Nedergaard Lambert

Vigtige oplysninger
Kontakt juridisk afdeling, sekretær Lotte Moestrup på tlf: 35 24 80 49 eller e-mail: [email protected] for yderligere oplysninger.

Virksomhedsspecifikke kurser
Der er også mulighed for at få arrangeret et virksomhedsspecifikt kursusforløb, hvor underviserne inden kurset vil udarbejde et målrettet kursusprogram. Kontakt juridisk afdeling på tlf: 35 24 80 49 eller e-mail: [email protected] for at høre nærmere om mulighederne samt priser.

KarinaLindewald.jpg
Overenskomstchef, advokat
Karina Lindewald

Vivi Nedergaard Lambert
Jurist
Vivi Nedergaard Lambert

Tilmelding

HVOR

HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg

HVORNÅR

Den 7. juni 2023 kl. 09.00 - 16:00.

Kontakt:
Lotte Moestrup
Telefon   +45 35 24 80 49
E-mail: [email protected]

PRIS

Gratis for medlemmer af HORESTA

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.