Der kan være store gevinst at hente, hvis man forstår kompleksiteten, mulighederne og begrænsningerne i virksomhedens hotelsystemer.

Selv de mindste overnatningsvirksomheder benytter ofte en række systemer til at udbyde kapacitet, pris, registrere reservationer, mersalg, revenue management, samt at håndtere betaling og fakturering, bogføring og gæsteanmeldelser.

Hvis du ønsker at maksimere udbyttet af jeres løsninger så meld dig til en eftermiddag med indsigt den 21. september kl. 12.00-16.00. Vi forventer, at kurset bliver i Trekantsområdet.

Udbytte
Kurset er for dig, som ønsker bedre overblik over hotelsystemer og deres mulighederne og begrænsningerne. Kurset giver dig svar på “hvor svært kan det være”, og hvad der er forudsætningerne for at opnå den optimale løsning for jeres virksomhed.

Kendte udfordringer og problemstillinger vil blive belyst, og du får forinden kursusdagen mulighed for at indsende dine/jeres udfordringer, som vil blive præsenteret og gennemgået på kursusdagen.

Undervisere
Kaare Harry Kjerrumgaard, selvstændig underviser, rådgiver og konsulent. Kaare har 20 års erfaring med rådgivning og har undervist i fagområderne revenue management, online synlighed og softwaresystemer. Se endvidere www.khk.dk

Hvem bør deltage
Ledere, mellemledere og medarbejdere med interesse for integration mellem systemer og/eller Revenue Management.

Pris
Medlemmer: 1.250 kr. ekskl. moms for første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 625 kr. ekskl. moms.
Ikke medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

PRAKTISK INFO

HVOR

Trekantsområdet - nærmere information følger snarest

HVORNÅR

Onsdag den 21. september 2022
Kl. 12.00 - 16.00

HORESTA
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg C
Telefon   +45 35 24 80 80
E-mail: [email protected]

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Tilmeld dig HORESTAs
kursusnyhedsbrev

Vil du holdes opdateres om HORESTAs kurser, webinarer og events? Så er HORESTAs kursusnyhedsbrev måske noget for dig!

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet herunder, og du kan altid framelde dig igen.

 

Kan du ikke se tilmeldingsformularen? Prøv på denne side i stedet.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.