Et hotel, der i det daglige operere med møde- og konferencefaciliteter i en kursus- eller kongresbygning, som ikke er en del af hotellet, kan blive konferenceklassificeret, hvis:

  • Hotellet er klassificeret med mindst 3 stjerner
  • Konferencefaciliteterne fysik er placeret, så de af gæsten opfattes som en del af hotellet, dvs. på samme eller umiddelbart tilgrænsende matrikelnummer
  • Hotellet og konferencevirksomheden har fælles ledelse, så ansvaret for kriteriernes overholdes er entydigt placeret

FAQ

Hvordan bliver min virksomhed klassificeret?

Du kan tilmelde din virksomhed ved at udfylde, underskrive og indsende denne tilmelding eller ved at kontakte HORESTA.

Hvad er kriterierne?

Konferenceklassifikationen består af flere end 100 kriterier, som bl.a. bedømmer vedligeholdelsesstandard, mødelokalerne og grupperummenes indretning, møblernes kvalitet, service, rengøring m.m.

Principielt indgår kun objektive kriterier. Andre værdier som atmosfære, beliggenhed mv. er svære at klassificere på en retfærdig måde. Disse ting kan virksomhederne beskrive i deres egen og individuelle markedsføring. På den måde er klassifikationen en facilitetsbeskrivelse, som danner fundament for en beskrivelse af de øvrige (herligheds-)værdier, som konferencevirksomheden råder over.

Besøg fra kontrollanter

Stjerneklassificerede virksomheder får normalt besøg af inspektørerne fra HORESTA hver 24. måned eller efter behov. Efter besøgene får virksomhederne tilsendt et brev med deres stjerneantal, tilvalgspoint og evt. en liste over mangler.

Vores inspektører er samtidig rådgivere. De hjælper gerne til med forslag til løsninger, forbedringer og tilpasninger til klassifikationerne. De kan også informere om, hvad virksomhederne skal gøre at få en stjerne mere og hvilke fordele og ulemper, der kan være ved dette.

Hvis du har spørgsmål om klassifikationen eller vil bestille et besøg af en inspektør, så er du mere end velkommen til at kontakte HORESTA.

x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

DOWNLOAD

HORESTA klassifikationskriterier kan downloades herunder.

Bemærk at konferenceklassfikationen er under revidering i øjeblikket.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne