Europæisk kampagne for direkte booking

Den europæiske hotelorganisation, HOTREC, som HORESTA er del af, har udarbejdet en international kampagne, som har til formål at fremhæve fordelene ved at gæsterne foretager booking direkte gennem det enkelte hotel.

HORESTA bakker op om denne kampagne sammen med en lang række af vores søsterorganisationer i Europa.

 

Hent kampagne-materiale

Som en del af kampagnen er der udarbejdet et fælles kampagne-materiale i form af flyers, logo’er og klistermærker mv. som er oversat til forskellige sprog. HORESTAs hotelmedlemmer kan hente materialet nemt og gratis.

Læs mere om kampagnen på HOTRECs website

 

HOTREC har ligeledes udarbejdet materiale der kan bruges til at synliggøre fordelene for de gæster, der vælger den direkte kontakt til hotellerne frem for at benytte forskellige online booking kanaler.

Bestil materiale direkte på HOTREC webshop

 

Tilmeld-nyhedsbrev.jpg

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

 

Har du fået læst?

HOTREC-formand om 2020: Bæredygtighed er blandt erhvervets største opgaver

Visioner, udfordringer og meget mere har den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC interviewet formanden Jens Zimmer Christensen om. Jens Zimmer Christensen er også formand for HORESTA, og han fortæller blandt andet, at han ser bæredygtighed, som én af erhvervet største udfordringer.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne