Restauranter er nu kategoriseret som HØJRISIKO med en standardfrekvens på 3 kontrolbesøg om året. Virksomheder med en god kontrolhistorik vil kunne opnå elite-status og dermed få nedsat frekvensen til 2 kontrolbesøg det første år. 

På 2. år med elite-status vil der kun være 1 kontrolbesøg om året. Der vil dog blive gennemført et antal stikprøvekontroller i elite-virksomheder og evt. også kontrol ved forbrugerklager.

Elite-status understreger, at virksomheden over længere tid har overholdt lovgivningen. Virksomheder, der opnår elite-status, får en mærkat med elite-symbolet. Elite-symbolet vil fremgå af virksomhedernes kontrolrapport. Virksomheden kan opsætte mærkaten i virksomheden og i øvrigt anvende symbolet i virksomhedens markedsføring. 

For yderligere information kontakt:

x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne