Virksomhedsguiden.dk kan man under punktet ”Coronavirus og din virksomhed” finde en oversigt over de eksisterende hjælpepakker samt andre kompensationsordninger, som det er muligt at søge lige nu.

Fra virksomhedsguiden kan man klikke sig videre til Virk.dk, hvor man kan finde yderligere information om de enkelte hjælpepakker, og hvor man også kan finde de tilknyttede bekendtgørelser om de forskellige ordninger. Det er også via Virk.dk man digitalt indgiver ansøgning om de forskellige former for kompensation.

På Virksomhedsguiden kan du også under overskriften 'Vigtig information til dig og din virksomhed' finde en omtale af de seneste ændringer og opdateringer vedr. kompensationsordningerne.

I den blå boks her på siden, kan du se en oversigt over de gældende kompensationsordninger mv., som er relevante for hotel-, restaurant- og turismeerhvervet med link til information herom på Virksomhedsguiden.dk.

Kompensationsordningerne og vejledningerne herom ændres og opdateres løbende og HORESTA har derfor fravalgt at lægge egne vejledninger ud. I stedet henvises til at indhente vejledning via Virksomhedsguiden.dk og Virk.dk, hvor man til hver en tid kan finde opdateret information og opdaterede links.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte HORESTA, hvis du har brug for yderligere information eller har tvivlsspørgsmål vedrørende de forskellige kompensationsordninger.

For yderligere information kontakt:

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Overnatningstal: Mange hoteller lå tomme i februar

Selvom coronapandemien var ved at blive alment kendt i februar 2020, og Danmark havde de første bekræftede smittede, så var det stadig en måned, hvor hotelerhvervet redte op til næsten en million overnatninger, hvilket var historisk højt. Nu er der kommet overnatningstal for februar i år fra Danmarks Statistik, og de viser, at mere end tre ud af fire overnatninger er forsvundet i måneden sammenlignet med 2020.

Lunken modtagelse af automatisk nedlukningsplan for erhvervslivet

Bedre end en total nedlukning af hele landet, men langt fra en optimal løsning. Det er den umiddelbare reaktion i dele af erhvervslivet på regeringens nye tiltag med en automatisk nedlukning af kommuner, når det såkaldte incidenstal runder 200 pr. 100.000 indbyggere, skriver Finans.dk.

Lønkompensation justeret frem mod genåbning

En justering af lønkompensationen betyder, at virksomhederne får den mulighed, at medarbejdere, omfattet af lønkompensationsordningen, kan genoptage deres arbejde i de sidste syv kalenderdage op til virksomhedens genåbning, uden at dette påvirker virksomhedens mulighed for at få fuld lønkompensation for disse dage.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne