Virksomhedsguiden.dk kan man under punktet ”Coronavirus og din virksomhed” finde en oversigt over de eksisterende hjælpepakker samt andre kompensationsordninger, som det er muligt at søge lige nu.

Fra virksomhedsguiden kan man klikke sig videre til Virk.dk, hvor man kan finde yderligere information om de enkelte hjælpepakker, og hvor man også kan finde de tilknyttede bekendtgørelser om de forskellige ordninger. Det er også via Virk.dk man digitalt indgiver ansøgning om de forskellige former for kompensation.

På Virksomhedsguiden kan du også under overskriften 'Vigtig information til dig og din virksomhed' finde en omtale af de seneste ændringer og opdateringer vedr. kompensationsordningerne.

I den blå boks her på siden, kan du se en oversigt over de gældende kompensationsordninger mv., som er relevante for hotel-, restaurant- og turismeerhvervet med link til information herom på Virksomhedsguiden.dk.

Kompensationsordningerne og vejledningerne herom ændres og opdateres løbende og HORESTA har derfor fravalgt at lægge egne vejledninger ud. I stedet henvises til at indhente vejledning via Virksomhedsguiden.dk og Virk.dk, hvor man til hver en tid kan finde opdateret information og opdaterede links.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte HORESTA, hvis du har brug for yderligere information eller har tvivlsspørgsmål vedrørende de forskellige kompensationsordninger.

For yderligere information kontakt:

Kaare-1920x1280.jpg
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Mange virksomheder kæmper med at finde arbejdskraft

Normalt stiger beskæftigelsen i hotel- og restauranterhvervet med knap 20.000 medarbejdere fra lavsæsonen i februar til højsæsonen i juli. Der har dog ikke været normale tilstande i turisme- og oplevelseserhvervet de sidste 1,5 år. De seneste tal viser en beskæftigelse i marts 2021, som var hele 49.000 ansatte lavere, end da beskæftigelsen toppede i juli 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne