ErhvervHelp.jpg

OVERBLIK OVER CORONA-TILTAG

Regeringen har gennemført en række hjælpepakker. Samtidig har HORESTA indgået aftaler med 3F, som skal lette på omkostningerne for erhvervet. Find ud af hvordan I kan få glæde af de mange tiltag.

Se alle hjælpepakkerne

PeopleW8.jpg

Håndtering af personale

Få overblik over de regler der gælder for hjemsendelse, løn i forbindelse med hjemsendelse, trepartsaftale, HORESTA/3F-afale, håndtering af syge medarbejdere mv.

Få information om personalejura

 

PeopleW6.jpg

Afbestillingsregler

Den aktuelle corona-krise har medført et stort antal afbestillinger. Men hvilke regler gælder, når gæsten annullerer bookingerne?

Se vilkår for afbestilling

Kitchen7.gif

Uddybende information om kompensation til virksomheder, selvstændige og arrangører

Det er muligt for virksomheder at få hel eller delvis kompensation for faste udgifter ved omsætningsnedgang, og for små selvstændige og erhvervsdrivende ydes kompensation for omsætningstab. Også arrangører af større arrangementer kan få kompensation.

Få overblik over kompensationsordninger

vask.gif

Forebyggelse og sygdomshåndtering

Se vores råd til, hvordan man sikrer hygiejnen, sikrer forebyggelse og håndterer tilfælde af sygdom. Vi anbefaler desuden, at I løbende holder jer orienteret på Coronasmitte.dk

Se vores råd her

SKAT.jpg

UDSKYDELSE AF A-SKAT, B-SKAT, AM-BIDRAG OG MOMS

Find spørgsmål og svar om udskydelse af A-skat, B-skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms i forbindelse med regeringens hjælpepakke.

Få overblik over frister og vilkår

christiansborg.gif

STATSGARANTI AF LÅN

Der er etableret en garantiordning, som giver virksomheder mulighed for at få en statsgaranti på 70 pct. af bankernes nye udlån til at dække omsætningstab som følge af coronavirus/covid-19.

Se muligheder for statsgaranti

Restaurant28.jpg

HVAD SKER DER MED HUSLEJEN?

HORESTA har udarbejdet et notat om, hvorvidt der er bestemmelser i erhvervslejeloven, som kan give støtte til påstand om lejenedsættelse.

Derudover har HORESTA udarbejdet et brevudkast, som kan anvendes til at kontakte udlejer med henblik på huslejenedsættelse.

Begge dele kan hentes på denne side (kun for medlemmer)

PeopleW2.jpg

UDDANNELSE

Find svar på dine spørgsmål til kompetenceudvikling af medarbejdere under Corona-situationen og særlige forhold vedr. elever.

Find svar om uddannelse

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne