Horesta

 

Klassifikation

Hotelstars Danmark

Stjerneklassifikation

Stjerneklassifikation

Stjernerne gør det lettere for kunder at få et overblik, når de skal vælge hotel. Klassifikationen er et pejlemærke, der hjælper til at overskue, hvorvidt et givent hotel eller konferencested lever op til den ønskede standard.

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

Selv om klassifikationen ikke fortæller alt om overnatningsstedet, hvad den heller ikke skal, er den en god vejviser for kunden – og for hotellet eller konference- og mødestedet.

Hvilke kriterier er gældende?

For at blive klassificeret skal hotel- og konferencevirksomhederne vurderes ud fra en række kriterier. Nedenfor kan du se kriterierne for de to klassifikationer:

Hotelkriterier

Konferencekriterier

Hvor kan man se stjernerne?

Stjerneklassificerede danske virksomheder bliver markedsført med stjerner på hotelstars.dk og Danmarks nationale turismeportal, VisitDenmark.dk. Her kan du også søge på hoteller efter deres antal stjerner.  

Derudover får virksomhederne tilsendt et eksklusivt skilt (hotel) eller diplom (konference- og mødesteder) med relevant stjerneantal og årstal.

Stjerneklassifikation af overnatningssteder m.v.

De fleste lande i Europa har i dag en hotelklassifikation. Landenes klassifikationssystemer er forskellige, men en række lande i EU samarbejder om nogle fælles standarder. Danmark varetager klassifikationen for Grønland og Færøerne. Danmark har desuden en særskilt konferenceklassifikation for konferencecentre uden overnatning.

 

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer

Klassifikationschef / Chefkonsulent, Medlemscenter
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 22 61 68 64fischer@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >