Horesta

 

Virksomhedsspecifikke kurser & interesseliste

Tilmeld dig interesselisten

 

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket, men såfremt du ønsker at få besked næste gang kurset udbydes, kan du skrive dig på interesselisten nedenfor. Vælg gerne i hvilken landsdel du foretrækker at kurset placeres.
Email:
Navn:
Firma:
Sted:
 
 

Info

I en tid med skærpet international konkurrence er tilgængelighed et vigtigt konkurrenceparameter. Et samarbejde med God Adgang kan være med til at geare din virksomhed til at kunne håndtere alle gæster – også de med særlige behov – på en for gæsten og virksomheden god måde.

Det bliver mere og mere almindeligt, at der blandt hotelgæster er mennesker med eksempelvis et synshandicap, hørehandicap eller gangbesvær. Familier, der rejser sammen, må vælge hotel eller aktivitet efter om familiemedlemmet i kørestol eller med astma og allergi kan færdes og trives det pågældende sted.

God Adgang vejleder hoteller, restauranter og konferencesteder om god tilgængelighed. God Adgang tilbyder et virksomhedstjek, der identificerer din virksomheds styrker i forhold til at kunne tilbyde tilgængelige faciliteter indenfor overnatning, konference eller restaurant.

Mærkeordningen rummer et webbaseret informationssystem til gæster – www.godadgang.dk – som er en enkel og billig markedsføringskanal. Med en lille million brugere om året er det dokumenteret, at information om tilgængelighed er stærkt efterspurgt og kan anvendes af virksomhedens sælgere, frontpersonale og andre i den daglige kontakt med kunderne.

Udbytte
• En introduktion til ”tilgængelighed” som salgsparameter – hvad kræver det?
• En øjen-åbner for en meget stor kundegruppe
• Forståelse for behovet for god adgang til din virksomhed
• Introduktion til det gratis selvregistrerings tilbud

Målgruppe
• Alle der arbejder med gæster og de produkter en turismevirksomhed lever af at sælge.
• Frontpersonale, sælgere, konferencearrangører, servicepersonale, bygningsansvarlige, produktudviklere m.m.

Undervisere
Ulla Kramer, sekretariatsleder i God Adgang 
Ulrik Skovgaard Jensen, registrant for God Adgang

Pris
1.100 kr. ekskl. moms for første medarbejder. For yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 550 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Mulighed for tilskud
Alle medarbejdere ansat på en virksomhed under HORESTA Arbejdsgiver og 3F – Den Private Servicegruppe overenskomst, kan efter ni måneders beskæftigelse, ansøge om tilskud fra Hotel-, restaurant og turisterhvervets kompetenceudviklingsfond til HORESTAs kurser.

Selve kursusgebyret betales af virksomheden. Virksomheden kan efter ansøgning opnå et tilskud på 140 kr. i timen for de kursister, der er ansat under HORESTA/3F-overenskomsten, hvilket svarer til 980 kr. for en 7 timers undervisningsdag. Tilskuddet skal dække løntab, deltagerbetaling og eventuelle materialeudgifter.

Betingelsen for at kunne opnå tilskud, er at kurset/uddannelsen er selvvalgt. Det er dog virksomheden, der, på vegne af medarbejderne, søger om tilskud.

Du kan læse nærmere om hvilke kurser du kan opnå tilskud til på: www.uddannelsesfonde.dk.

Kontakt
Er du interesseret i dette kursus så kontakt HORESTA Viden & Udvikling på tlf: 35 24 80 80 eller e-mail: kursus@horesta.dk, hvorefter du bliver skrevet på vores interesseliste.
Søg
login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >