Horesta

 

Vi er ved at revidere vores kursusudbud, skriv dig gerne på interesseliste.

Tilmeld dig interesselisten

 

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket, men såfremt du ønsker at få besked næste gang kurset udbydes, kan du skrive dig på interesselisten nedenfor. Vælg gerne i hvilken landsdel du foretrækker at kurset placeres.
Email:
Navn:
Firma:
Sted:
 
 

Info

Fødevareskandaler har sat yderligere fokus på fødevaresikkerheden. Politikerne har indført nultolerance i fødevarekontrollen, som betyder, at restauranter m.m. skal være endnu mere opmærksomme på at overholde lovgivningen på området. Lovgivningen udvikler sig hele tiden, og kurset giver dig mulighed for at blive opdateret på fødevarereglerne.

Arbejdet med egenkontrol er helt centralt i forhold til fødevaresikkerhed, fødevarekontrol og i sidste ende virksomhedens image overfor kunderne. Kurset giver dig derfor også mulighed for at udarbejde et egenkontrolprogram eller få justeret virksomhedens eksisterende program, så du sikrer dig mod sure smileys.

Udbytte
• Indblik i fødevarelovgivningen og fødevarekontrollen
• Opdateret viden om fødevareregler og krav til egenkontrol for restauranter m.m.
• Håndtering af HORESTAs branchekode for egenkontrol
• Værktøjer til udarbejdelse af egenkontrolprogram for eget køkken

Målgruppe
Ejere/ledere/medarbejdere, som har ansvaret for egenkontrol og fødevarehygiejnen i deres virksomhed.
Kontakt

Underviser
Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA. Tine Skriver rådgiver HORESTAs medlemmer i egenkontrol og reglerne vedrørende fødevarer generelt og deltager i udviklingen af HORESTAs Branchekode i egenkontrol.

Pris
Medlemmer: Kr. 1.100 ekskl. moms for første medarbejder. For yderligere medarbejdere fra samme virksomhed kr. 550 ekskl. moms pr. medarbejder. Ikke medlemmer: Kr. 2.200 ekskl. moms pr. medarbejder.

Mulighed for tilskud
Alle medarbejdere ansat på en virksomhed under HORESTA Arbejdsgiver og 3F – Den Private Servicegruppe overenskomst, kan efter ni måneders beskæftigelse, ansøge om tilskud fra Hotel-, restaurant og turisterhvervets kompetenceudviklingsfond til HORESTAs kurser.

Selve kursusgebyret betales af virksomheden. Virksomheden kan efter ansøgning opnå et tilskud på 140 kr. i timen for de kursister, der er ansat under HORESTA/3F-overenskomsten, hvilket svarer til 980 kr. for en 7 timers undervisningsdag. Tilskuddet skal dække løntab, deltagerbetaling og eventuelle materialeudgifter.

Betingelsen for at kunne opnå tilskud, er at kurset/uddannelsen er selvvalgt. Det er dog virksomheden, der, på vegne af medarbejderne, søger om tilskud.

Du kan læse nærmere om hvilke kurser du kan opnå tilskud til på: www.uddannelsesfonde.dk.

Kontakt
Er du interesseret i dette kursus så kontakt HORESTA Viden & Udvikling på tlf: 35 24 80 80 eller e-mail: kursus@horesta.dk, hvorefter du bliver skrevet på vores interesseliste.
Søg
login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >