Horesta

 

mad

Oplevelser og madkultur

Hos HORESTA mener vi, at måltidsoplevelsen kan bidrage til vækst i branchen. Her kan du læse mere om aktiviteter, som kan fremme madens kvalitet, rammerne omkring måltidet og mødet mellem gæst og vært.

HORESTAs gastronomiske aktiviteter
HORESTA er partner i Zonen for Madkultur – Mmmzonen , som sætter værtskabet i centrum til glæde for Danmarks gæster.

Derudover har HORESTA arbejdet målrettet for etableringen af Madkulturen, som arbejder ud fra visionen om at styrke madkulturen i Danmark. Fokus ligger på at styrke kvaliteten af den mad, vi spiser, såvel ude som hjemme, og at styrke udviklingen og afsætningen af kvalitetsfødevarer.

HORESTA er desuden medlem af Team Gastronomi og støtter herigennem også FOOD – Food Organisation of Denmark , som vil markedsføre og fremme Nordisk Gastronomi og mad. 

 

For yderligere information kontakt:

Tine Skriver

Fødevarechef,
Fødevarer
Tlf.: + 45 35 24 80 80tsk@horesta.dk

medarbejder_HORESTA
login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >