Horesta

 

Økonomi & Statistik

 

  • Normtalsanalysen

    I Normtalsanalysen kan du læse alt om hotel- og restauranterhvervet i Danmark, herunder en detaljeret beskrivelse af indtjeningen, samt nøgletal...

    Læs mere >

  • Normtalsseminar 2015

    I anledning af lanceringen af HORESTAs Normtalsanalyse 2013/2014 inviterer vi til seminar, hvor vores økonomer fremlægger hovedresultaterne af...

    Læs mere >

  • Tendens

    Tendens beskæftiger sig med aktuelle emner og problemstillinger i relation til Hotel-, Restaurant-, og Turismeerhvervet.

    Læs mere >

  • Danskernes udespisevaner

    Danskerne foretog i 2013 knapt 257 mio. besøg på landet restauranter, cafeer, pizzeriaer, burgerbarer, værtshuse m.v. Efter tilbagegang i både 2011...

    Læs mere >

  • Badehotellernes økonomi analyseret for første gang

    De danske badehoteller tjener mere per hotelværelse og har større omsætning end sammenlignelige hoteller. Det viser en ny analyse, som er...

    Læs mere >

  • Blik for madspild giver gevinst

    HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen, fortæller, hvorfor man som restauratør skal arbejde på at nedbringe sit madspild, og hvordan man gør det i...

    Læs mere >

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >